Köfteci Yusuf’un kurucusu Yusuf Akkaş’ın geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ortaya çıktı: "İyi köftenin sırrı, içerisindeki malzemenin abartılı şekilde bol olmamasıdır"

12 izlenme 10 Ekim 2024
Reklamlar

Türkiye'nin tanınmış restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti kullanıldığına dair çıkan iddiaları ile gündeme gelmişti.



Türkiye'nin tanınmış restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti kullanıldığına dair çıkan iddialarla sarsıldı. 

Köfteci Yusuf’un kurucusu Yusuf Akkaş’ın geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj: “İyi köftenin sırrı, içerisindeki malzemenin abartılı şekilde bol olmamasıdır. Kâr düşünerek çok fazla katkı maddesi koyarsan, bu iyi köfte olmaktan çıkar. Bizim 25 yıldır değişmeyen bir reçetemiz var.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

E‪rdoğan "millet bahçesi olacak" dediği araziye 20 kat imar izni verdi! Memurluktan atılan Tezcan Karakuş Candan: "Bugünden itibaren Mustafa Kemal'in memuruyum" Bulgarlar tuğlayı da Türkiye'den almaya başladı! RTÜK medyadan sığınmacı sansürü istedi!