Isparta Belediyesi tarafından konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
“BEN BU ÜLKENİN KADINIYIM”
Sanatçı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.”

NE OLMUŞTU?
Melek Mosso’nun Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamında 3 Haziran’da vereceği konseri belediye tarafından iptal edildi.
Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi dün ortak açıklama yayımlayarak, AKP’li Isparta Belediyesi’nin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso’yu hedef göstermişti.

Masallar küçükler uyusun büyükler uyansın diyedir211 izlenme
Mansur Yavaş için soruşturma izni7 izlenme
CHP’li eski vekil Erdal Aksünger ile AKP’li isim canlı yayında kavga etti!91 izlenme
Türkiye virüsle savaşıyor ancak önleme uyan yok!84 izlenme
Hazine arazilerini parsel parsel sattılar!177 izlenme
Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü özelleştirildi, depremzede öğrenciler sokağa atılmak üzere! "Aileniz ölmediği için ödeyeceksiniz"11 izlenme
‘Büyüyünce sana oy vereceğim’ diyen çocuğa İmamoğlu’ndan anlamlı yanıt!192 izlenme
78 kişiye mezar olmuştu... Kartalkaya faciasında kritik gelişme: Yargıtay, Bakan Yardımcısı için harekete geçti18 izlenme
Okul fiyatlarını gören öğrenciler kayıt yaptırmaktan vazgeçiyor
Sessiz istila değil gümbür gümbür istila! İstanbul Fatih’te mağazalar ve dükkânlar Arapça tabelalarla dolu!
Morgan Stanley’den kritik Türkiye analizi: Merkez Bankası faizi ne kadar artıracak?
İmamoğlu'ndan 31 Mart paylaşımı: "Sizlere çok güzel günleri müjdeliyorum"