Konyalı emekli: "Gezi olaylarından çıktık memleketin ne kadar zarar ettiğini bilmeniz lazım. Avrupa'ya bakınca ülkemiz cennet. 7.500 TL maaşla geçiniyorum. Sen geçinememişsin beni ilgilendirmez"

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
21 izlenme 17 Ocak 2024
Reklamlar

Konya'da yapılan bir sokak röportajında emekli maaşı alan bir vatandaş maaşından memnun ederek dikkat çeken ifadeler kullandı. Vatandaşın o sözleri sosyal medyada tepki çekti.



Sokak röportajları vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor... AHB Medya'nın Konya'da yaptığı bir sokak röportajında vatandaş, emekli maaşının yettiğini dile getirdi. Avrupa'ya kıyasla Türkiye'nin bir "Cennet" olduğunu ifade eden vatandaş, şunları söyledi; "Gezi olaylarından çıktık memleketin ne kadar zarar ettiğini iyi bilmeniz lazım. Avrupa'ya bakınca ülkemiz cennet. 7.500 TL maaş alıyorum geçiniyorum. Emekli demek 2 kişi demek. Sen geçinememişsin beni ilgilendirmez, emekli demek iki kişi demek."

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İtibardan Tasarruf olmaz 1: Bu defa karada değil havada konvoy yaptılar Hakan Atilla davasında 9’uncu gün detayı! Cohen 17 Aralık’ta İstanbul’a gelmiş! Narin'in cansız bedenini saklamıştı, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın aracı böyle aranmış! İsrail Başbakanı Netanyahu yüzünden insanlık hem ölüyor, hem ağlıyor