Anasayfa1
06 Ağustos 2023 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Korkunç tablo ortaya çıktı: 6 ayda kapanan işyeri sayısında büyük artış


CHP’li Milletvekili Müzeyyen Şevkin, 2023’ün ilk 6 ayında Türkiye genelinde 70 bine yakın esnafın dükkânına kilit vurduğunu açıkladı.

Türkiye’deki ekonomik kriz gittikçe büyüyor. Esnaf ise enflasyon altında eziliyor.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, son 6 ayda binlerce esnafın dükkanına kilit vurduğunu söyledi.

Adana’nın Pozantı ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç, Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kılınçkaya ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Müzeyyen Şevkin, ekonomik göstergelerin esnafın da vatandaşın da zor durumda olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

70 BİNE YAKIN İŞYERİ KAPANDI

Ekonomik açmazlar, hayat pahalılığı, her gün gelen zamlar, fahiş orandaki vergi artışları nedeniyle vatandaşın adeta perişan olduğunu, esnafın da kepenk kapatmak zorunda kaldığını dile getiren Şevkin, 2023’in ilk 6 ayında Türkiye genelinde 70 bine yakın esnafın dükkanına kilit vurduğunu bildirdi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir gecede 10 camiden 100 musluk çalındı! Tasarruf emekliden! CHP'li vekil Mahmut Tanal, yandaş A Haber’in manipülasyonunu canlı yayında deşifre etti ! Koronavirüs salgını sonrası maske stokları tükeniyor: ‘Türkiye’ye yayılırsa mağduriyet yaşanabilir’