Bağcılar'da İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile, 4 mahalledeki 4 bina için, bina sakinlerinde koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine karantina kararı alındı.
Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;
04 Nisan 2020 tarihinde toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde; İlçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir Mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca KARANTİNA tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.
POLİS GİRİŞ VE ÇIKIŞI KAPATTI
O binalardan biri de Bağcılar Merkez Mahallesi 718 Sokak'taki 5 katlı bina. Binanın girişine polis emniyet şeridi çekti. Binaya giriş ve çıkışlara izin verilmiyor. Binanın çevresinde Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nöbet tutuyor. Dairelerde yaşanan vatandaşların ihtiyaçlarının ise karşılandığı kaydedildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/koronavirusnedeniyleistanbulbagcilarda4binakarantinayah31753.html
Akçadağ, Çayırhan’ı bedavaya ele geçirdi: Çayırhan Termil Santrali'nim özelleştirilmesine tepki dinmiyor19 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama: Erdoğan bu davayı açtığına pişman olacak381 izlenme
ABD'de mortgage oranları son 13 yılın en yüksek oranına sahip33 izlenme
#deprem anı İzmir Seferihisar'da denizde böyle görüntülendi!238 izlenme
Erdoğan'ın memleketinde Fahrettin Koca koreografisi skandalı! “Koca’yı çıkarın, Erdoğan’ı koyun”133 izlenme
Bombacı teröristin yanında yürüyen iki kadın İsrail ve İran'ı karşı karşıya getirdi20 izlenme
Milyonlarca lira damadın arkadaşına gitti!55 izlenme
'Büro memuru' Kürşat Ayvatoğlu, AKP'deki büyük kavgayı ortaya çıkardı!120 izlenme