Estonya’da görülen vakanın ardından yapılan açıklamada, hastalanan kişinin kısa süre önce İran’da bulunduğu ve Estonya vatandaşı olmadığı belirtilmişti.
Estonya merkezli DELFI Haber Portalı, teşhis konulan kişinin İran’dan İstanbul aktarmalı döndüğünü öne sürdü.
Estonya Sağlık Kurulu’nun yaptığı açıklamada,”İlk COVID19 vakası bu gece Estonya’da doğrulandı. Bu, Estonya’da ikamet eden ve şu anda Batı Tallinn Merkez Hastanesi Enfeksiyon Kliniği’nde doktorların gözetiminde olan bir İran vatandaşı” denildi.
Açıklamada, İranlı’nın Türkiye üzerinden Riga’ya uçtuğu daha sonra İran’a devam ettiği belirtildi. Teşhis konan İranlı’nın otobüs yolculuğu da yaptığı ve kendini iyi hissetmeyince hastaneye başvurduğu öğrenildi.
Erdoğan canlı yayında fena yakalandı! 'Sorudan sonra gözlerini çevirip...'146 izlenme
Bir iflas haberi de kağıt fabrikasından geldi!126 izlenme
Bakan Bayraktar'dan ‘kalıcı yaz saati’ savunması: "Karanlık saatler azaldı"28 izlenme
Doğalgaza zam mı geliyor?12267 izlenme
Birçok ilde fırtına: Çatılar uçtu, araçlar ezildi, yaralananlar var27 izlenme
Bakanlıktan sanatçılara 'İmamoğlu' yasağı24 izlenme
Fuat Ergin: “Atatürk’ün çocuğuyum, o aydınlığın neferiyim”115 izlenme
İhtar mektupları ulaştırılmadı, 'Otoyol' yurttaşa icra yağdırıyor!81 izlenme
Can Ataklı, TRT'ye atanan ve daha önce yazlık sarayı 15 Temmuz'la savunmaya çalışan Hilal Kaplan'a böyle tepki göstermişti! 'Nohut kadar beyni yok!'
İktidar medyasının yazarı yönetime demediğini bırakmadı: Mega projelerden başladı enflasyondan çıktı
Fatih Altaylı’dan ‘Ateist Türk değil müslüman Suriyeli bizdendir’ diyen Aydın Ünal’a cevap: "O kadar meraklıysan defol git Suriye’ye"
Esnaf doların yükselişinden endişeli