Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve Türkiye'den de 1 kişiye bulaşan yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgınına karşı bazı vatandaşlar, kendilerince 'çözüm üretmeye' başladı.
Güneş gazetesinde yer alan habere göre Yozgat'ta 43 yaşındaki Mehmet E. bağışıklık sisteminin güçlenip, içinin temizlenmesi ve bu virüsün kendisine etki etmemesi için akşam yemeğinde arap sabunu ile birlikte yoğurt yedi. Bu 'karışımı' yedikten yaklaşık 1520 dakika sonra başı dönmeye ve midesi bulanmaya başlayan Mehmet E. 112 acil servisini aradı ve ambulans istedi. 112 Ambulans ile acil servise kaldırılan Mehmet E. tedavi altına alındı.
'Bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin'
Midesi yıkanan ve serum takılan Mehmet E. kendine geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada "Kendimi bu virüsten korumak için çözüm yolu arıyordum ve aklıma arap sabunu ile yoğurt yemek geldi. Çünkü arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar, yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm. Yoğurdun içine bolca arap sabunu döktüm ve yedim. Ayrıca bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin" dedi.
Acil servis doktoru Erhan K. ise yaptığı açıklamada, "Mehmet amcaya gerekli işlemler yapıldı şu an durumu iyi. Ayrıca belirtmek isterim ki doktorluk hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Arap sabunu yemek nasıl bir akıldır anlamadım. Lütfen kimse böyle şeyler yapmasın" ifadelerini kullandı.
Kudüs'te İsrail polisini bıçakladıktan sonra İsrail polisi tarafından öldürülen Türk vatandaşı imam Hasan Saklanan'ın vurulma anı43 izlenme
Togg duası kabul olmadı mı! Diyanet işleri başkanı 15 milyon TL'lik Audi'ye binecek28 izlenme
Asıl sorun görülmesin diye suni sorunlarla meşgul ediyorlar ! İşte gerçek Beka sorunu budur !135 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam!53 izlenme
Oğlunu yurtdışına kaçıran Eylem Tok dönüş için şart koştu: "Ülke bana desin ki…"50 izlenme
Takipteki kredi miktarı belli oldu110 izlenme
İmamoğlu'na 2 bin 352 yıl ceza istenmesi dünya basınında yankı buldu: "Erdoğan'ın en büyük siyasi rakibi"8 izlenme
Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğlu, şehit olduğu hava saldırısından bir gün önce de hava saldırısından kurtulup kameraya konuşmuş !1120 izlenme
Tepkiler stattan sokağa taştı, AKP Genel Merkezi karşısına astılar: "Tribünler koltuğunu devirecek"
CHP'den AKP dönemine ait intihar raporu: "Geçinemiyorum" diyen binlerce kişi canına kıydı
Gelibolu’da tarlaları yanan köylülerden isyan
Üretim 2024'te hız kesti: Bir sektör daha vites küçülttü