Ev satın almak için gereken fiyatları kıyaslayan bir sosyal medya kullanıcısı, iki ev göstererek "Şırnak Cizre'de 3+1 ev mi yoksa İngiltere'de 1+1 ev mi?" diye sordu.
Kur farkına rağmen Şırnak'taki ev fiyatına, İngiltere'de ev ve araba alınabileceğini gösteren sosyal medya kullanıcısı, Türkiye'de artan ev fiyatlarının geldiği boyutu gözler önüne serdi.
"Şırnak Cizre'deki bu ev 1 milyon 470 bin liraya satılıyor. Bu para 44 bin Sterlin yapıyor. Bu paraya Newcastle'a 20 dakika mesafede yer alan Stanley'deki bu 1+1 evi alabilirsiniz. Üstüne 6400 Sterlin kalır. Şu BMW'lerden birini ya da şu Audi'yi alabilirsiniz."
Odatv.com
Bakan Nebati'nin tartışma yaratan ifadelerine sert tepki! Seçimi işaret etti "Millet de sizinle eğlenecek"
Çiftçi kadın ekonomiyi özetledi: "Peynir 200 lira diyorlar, çığırıyorlar. Artık onu da bulup yiyebilirlerse şimdiden sonra"
Özel Tema Koleji’nin sahibi Malik Erdoğan ve yakınları öğretmenlere saldırdı
Fahrettin Altun’un Kaftancıoğlu’na açtığı dava reddedildi
Okul yönetimi, akademisyeni hedef gösteren TÜGVA'lıları okulda ağırladı
Erdoğan'ın imzasıyla 10 yeni fakülte kuruldu, uzmanlar tepki gösterdi!
Resul Emrah Şahan için bir başvuru daha: İki karara dikkat çekti
Bu fotoğrafa dikkatli bakın! Fenomenler bir arada, Alp Kılınç 'Hepsinin ortak özelliği Dubai ve Gürcistan' diyerek paylaştı
CHP'li belediyeye çökmede Dilan Polat detayı!
İstanbul Fatih'te yaşanan vakalar son bulmuyor: Almanya'dan tatile gelen bir Türk hayatını kaybetti!