Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Enginyurt’tan pes dedirten çifte standart. Enginyurt, son dönemde Ordu’da artan koronavirüs vakaları için “Karadenizliler’in laz inadı, cezasını hep birlikte çekeceğiz” diyerek bölge halkının toplu alanlarda bulunmasının, sosyal mesafe kurallarına uymamasının virüsün yayılmasında etken olduğunu vurguladı.
Ancak Enginyurt'un bu sözleri söylemeden 2 gün önce AKP İl Kongresi'ne katıldığı ortaya çıktı.
Ordulular, virüsün ilde zirveye çıktığı bir dönemde yüzlerce kişinin bulunduğu AKP kongresine katılan Enginyurt'a, “Bunları söyleyenin kongrede ne işi var?” diyerek tepki gösterdi.
Sözcü’de yer alan habere göre, Enginyurt ise kendini şu sözlerle savundu: “1 senedir kongreler ertelendi. Nasıl esnaf kan ağlıyorsa, demokrasimizin de kan ağlamaması adına kongreler düzenlenmiştir.”
Sağlık Bakanlığı'nın en son açıkladığı ‘illere göre koronavirüs vaka sayısı' tablosunda Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ve Samsun ilk 5 sırada yer aldı. SP Giresun İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, “Bunun sebebi AK Parti'nin yapmış olduğu il kongresi. Camilerde insanların yan yana saf tutması yasak. Ama AK Parti'nin kongresinde salonları lebaleb doldurmak serbest. Valimiz 'Tedbirleri sıkılaştıralım' dedi. Valim, bugün yine AK Parti'nin gençlik kolları kongresi vardı. Buna neden müsaade ediliyor? Müsaade edildiği için ilimizde salgın yayılıyor” diye konuştu.
Zaza Doğan organize suç örgütü çökertildi23 izlenme
AKP’li eski Vekil'den Erdoğan’ı kızdıracak 'TÜSİAD' eleştirisi: "Türkiye nereye gidiyor?"16 izlenme
Yılmaz Özdil: "Benim hapse girmemi isteyen Hulusi Bey herhalde bu işlere bakıyordur"54 izlenme
TCDD'den 15 Temmuz afişi skandalı! Çalıntı mı?184 izlenme
İstanbul, Çeşme derken bir ‘kanal’ projesi daha!207 izlenme
Mansur Yavaş’tan ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir haber daha! '600 milyon TL'lik ‘Kara Kış Destek Paketi!’43 izlenme
Türkiye yangınlarla boğuşurken ahaber'den 'pes' dedirten haber!98 izlenme
‘AKP döneminde 5 milyon hektar tarım arazimiz yok oldu’14 izlenme
Mezbahayı nikâh salonuna dönüştürmek için 41 milyon liralık ihale!
Erdoğan'dan tarihi çark ! “Rusya’dan özür dilemeyeceğiz. Hava sahamızı ihlal edenler bizden özür dilemeli” demişti ama özür diledi !
Bakan Koca'dan çalışma odasında ölü bulunan Prof. Dr. Gökçen Orhan'la ilgili paylaşım
İşte İran füzesinin İsrail'i vurduğu anlar