Olay, akşam saatlerinde Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi'nde üzerinde meydana geldi.
25 yaşındaki Mehmet Gökhan K., cadde üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın çatısına çıktı.
Genci gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genci ikna etmek için bir süre çaba harcadı. İtfaiye ekiplerinin önlem alma çalışmaları sırasında kendini bir anda boşluğa bırakan Mehmet Gökhan K., olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan intihar anı, çevredeki vatandaşlar tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

AKP'de Soylu kavgası durmuyor
AKP'nin her şeyini açıklayan çarşaflı kadının sözleri güne damga vurdu: "Türkiye eskiden üreten bir ülkeydi. Her şeyiyle üreten bir ülkeydi. Tükettiler bizi"
AKP İzmir İl Başkanı, Konak-Karşıyaka vapurunda vatandaşlarla tartıştı !
İnternete rekor zam geldi! İşte milyonlarca kullanıcının ödeyeceği fatura
Konyalı bilim adamları yaptı! "Erik Dalı" oynayan mangal yakan robot
Kırım'da İHA saldırısı: Mühimmat deposunda patlama meydana geldi
Iraklı ev sahibi gazeteciye ev vermedi! “Mesleğin riskli kirayı düzenli ödeyemezsin”
Wall Street Journal: "ABD Türk şirketleri uyardı, TÜSİAD’a yaptırım mektubu gönderdi"
Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinden YÖK protestosu