Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’li isimler ve Erdoğan’ın CHP’li belediyeleri hedef alan açıklamalarının ardından, Twitter hesabında manidar bir kapak görseli kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı AKP'li isimler ile AKP Genel Başkanı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP’li belediyeleri hedef alan açıklamalarının ardından sosyal medya hesabında manidar bir görsel kullandı.
Yavaş’ın Twitter hesabında kullandığı arka plan görseli, Erdoğan ve diğer AKP'lilerin CHP’li belediyelere yönelik art arda yaptığı suçlamaların ardından geldi.
Yavaş’ın paylaştığı manidar görselde, Aliya İzzetbegoviç'e ait şu sözler yer aldı:
“İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir.”
ERDOĞAN BUGÜN DE CHP'Lİ BELEDİYELERİ HEDEF ALDI
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda da CHP’li belediyeleri hedef alarak, "CHP'li belediyeler Cumhurbaşkanlığını, bakanlıkları, valiliği, kaymakamlığı hiçe sayarak kendi başlarına yardım toplamaya, ekmek dağıtmaya, hastane kurmaya çalışıyorlar. Asli işlerini yürütemeyen belediyelerin giriştikleri bu tür faaliyetlerin amacı hizmet değil, şov yapmaktır" ifadelerini kullanmıştı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/mansuryavastaniktidargondermelikapakh33143.html
Diploma kavgası Avrupa'ya taşındı2858 izlenme
Son ankette AKP'ye kötü sürpriz: 'Artış durdu, iki ayda kayıp iki puandan fazla'35 izlenme
Biz milli günlerini kutlarken Suudilerin Türkiye ambargosu başlıyor!66 izlenme
İsrailli Bakan saldırıya uğradı! ‘Ülkeyi mahvettiniz defol buradan’52 izlenme
Canlı yayında büyük kavga! Barış Yarkadaş bir soru sordu koltuk fırlatan Tanju Özcan'ın dili döndü52 izlenme
Serhan Asker'e bir şok daha! Bu kez kızı hedefte...23 izlenme
Görüntüler Rakka, Şam, Halep'ten değil Bursa'dan: Görenler "burası Suriye mi?" diye sordu!47 izlenme
İBB ve Marmaray, Twitter’dan atıştı!39 izlenme
Türkiye 9 gündür Narin'i arıyor: Anne ve babası çapraz sorguya alındı! Anneden kafa karıştıran sözler
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Sisi hatırlatması: 'Ne oldu? Önümüzdeki hafta ayağına gidiyorsunuz'
Adapazarı Müftülüğü Kuran-ı Kerim’i böyle çöpe attı !
Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı'ndan "uzayda ezan" önerisi! "Ezan sesini fiili olarak, uzaydan dünyaya dinletelim"