Anasayfa1
11 Nisan 2019 ( 1232 izlenme )
Reklamlar

Mansur Yavaş'tan ilk operasyon! İki ismi görevden aldı


AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki'nin genel sekreterliğe getirdiği Refik Tuzcuoğlu'nu görevden alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerine MHP eski milletvekili Murat Özgan'ı getirdi.


Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilk operasyonunu AKP’nin büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin göreve başlattığı Refik Tuzcuoğlu’na yaptı. Görevden alınan Tuzcuoğlu’nun yerine Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Kurtoğlu vekalet etmeye başladı. Bu göreve MHP eski milletvekili Murat Özgan’ın atanmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay istendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde büyük yolsuzluklarına ilişkin iddiaların araştırılması için de düğmeye basan Yavaş, Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan’ı da görevden aldı. Yerine belediye müfettişlerinden Ata Şengül atandı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Seçimden sonra Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediye Meclisi’ni Cumartesi günü saat 14.00’te olağanüstü toplantıya çağırdı. Meclisin iki başkan vekili bu toplantıda seçilecek. Çoğunluk AKP’de olduğu için Başkanvekillerinin AKP’li üyelerden seçilmesi bekleniyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1341276/Mansur_Yavas_tan_ilk_operasyon__iki_ismi_gorevden_aldi.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hadise sahnede isyan etti: "Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar rahatlıkla arabamıza yürüyemeyecek miyiz? Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli" İlaç temininde yurt genelinde yaşanan sıkıntı giderek artıyor! Sağlık Bakanı Koca’dan açıklama Son ankette bir partiden sürpriz çıkış, CHP birinci parti olmayı sürdürüyor Vatandaştan başkanlığa çarpıcı tepki 'Zaten başkan, Allah mı olmak istiyor ?'