CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne geçen ve 'Teğmen Çelebi' olarak bilinen Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye geçeceği iddiaları gündemi karıştırdı. Çelebi, 'bağımsız devam edeceğini belirtirken AKP'ye de açık kapı bıraktı.
Çelebi, Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin attığı biber gazı fişeğiyle başından vurulup 269 gün komada kaldıktan sonra 11 Mart 2014’te yaşamını yitiren Berkin Elvan’ın ardından attığı tweetini sildi. Çelebi, Berkin Elvan'ın cenazesine de katılmıştı. Gezi'ye ilişkin tweetlerini silen Çelebi, yanıtlarını ise silmeyi unuttu. Sildiği bir tweetin altında bir takipçisiyle tartışan Çelebi, Gezi'den bahsederken, 'özgürlükçü ve modern birikimin sonucu' değerlendirmesinde bulundu.

Çelebi silinen tweetleri abisinin attığını iddia ederek, "Tweeter hesabım açılma 2012.
2015 yılına kadar tweet atmam mümkün değil. Çünkü görevdeki subayım. Ayrılmam 2015.
20132014 cezaevindeyim. Atamam. 20152017 uçak kursundayım.
Görüldüğü üzere hesabı aktif yöneten ağabeyimden kendi attığı tweetlerini temizlemesini istedim." dedi.

YAVUZ TEPKİ GÖSTERDİ
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Çelebi'nin sözlerine sert tepki gösterdi. Yavuz, Çelebi'nin paylaşımını alıntılayarak, "Stokholm sendromunun en son tezahürü" ifadesini kullandı. Çelebi ise Yavuz'a, Stockholm sendromu! 40 bin evladımızın katillerine sadece iktidarı değiştirmek uğruna ses edememektir.
Kumpasları yeniden kurgulayan, açıkça Fetöye alan açıp can vereceklere cephe alamamaktır.
Sayın Öcalan denilen kanallarda boy göstermektir.
Hepsiyle mücadeleye devam!" yanıtını verdi.
Yavuz ise Çelebi'ye, "Dert FETÖ ve Öcalan karşıtlığıysa git Zafer Partisi’ne katıl! FETÖ’yü palazlandıranlara ve Öcalan’ın mesajını oy için TV’lerde okutanlara; parlamenter sistemi rafa kaldıranlara selam durarak olmaz! Ülke çıkarları küçük hesaplara maske yapılamaz! Ben eti yenen kuşlardan değilim." dedi.

KRT
İngiliz Gazetesinden zehir zemberek Türkiye analizi: Çok konuşulacak Mehmet Şimşek yorumu29 izlenme
Orman Genel Müdürlüğü Moldova ve Azerbaycan Delegasyonlarını memnuniyetle karşıladı31 izlenme
Bahçeli'ye göre, bebek bezine gelen zamın sebebi, mermiye harcanan para77 izlenme
Alkollü içkilere bir zam daha geldi!49 izlenme
Kahramanmaraş’ta 7.4 şiddetinde deprem: Can kaybı artıyor33 izlenme
Mansur Yavaş bayram öncesi 200 bin aileye müjdeyi verdi26 izlenme
Acı haberi bakanlık duyurdu: Bir şehit45 izlenme
Didem Soydan’dan sokağa çıkma yasağı tepkisi: Devletin tüm kasasını boşalttığınız için…96 izlenme
Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı: Uzun süre sonra ilk görüntü
Fiyatı görenler isyan ediyor: "Ağlıyoruz artık"
AKP'nin 62 oy farkla kazandığı seçime MHP itiraz etti
Ekmekte zam dalgası durdurulamıyor! 1 Mayıs'tan sonra büyük zam geliyor!