Anasayfa1
14 Mayıs 2022 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Melis Sezen sessizliğini bozdu: "Işıl ışıl parlamaya devam edeceğiz"


Eski MHP Mileltvekili Ahmet Çakar’a yanıt veren oyuncu Melis Sezen, ‘Biz kadınlar çok güçlüyüz, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz’ dedi.


Eski MHP Mileltvekili Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’i Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafet nedeniyle hedef almıştı.

Akit TV’de yayınlanan programda konuşan Çakar, “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç” derken, “Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok” ifadesini kullanmıştı. Çakar’ın sözleri tepki çekmişti.

Melis Sezen sosyal medya hesabından Ahmet Çakar’a yanıt verdi. Altın Kelebek Ödül töreninden yeni bir fotoğrafını paylaşan Sezen, “Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle” ifadesini kullandı.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Danışman ve AKP’li başkan yardımcısı 17 emekli maaşını bir oturuşta yedi Süleyman Soylu'nun, Sedat Peker'in akrabası Reşat Akif Fazlıoğlu'nun yeğeninin nikah şahidi olduğu ortaya çıktı! Psikologlar, 'Dilan Polat etkisini' yorumladı: Narsisizm, psikopati... Vergi, harç ve cezalara tarihi zam geliyor!