Memleketi işte bu hale düşürdüler! Van'a 'ucuz alışveriş' için gelen İranlılar, alışveriş yaptıktan sonra vur patlasın, çal oynasın eğlenip Türkiye'nin tadını çıkardı!

Memleketi işte bu hale düşürdüler! Van'a 'ucuz alışveriş' için gelen İranlılar, alışveriş yaptıktan sonra vur patlasın, çal oynasın eğlenip Türkiye'nin tadını çıkardı!
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
105 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Black Friday (Muhteşem Cuma) dolayısıyla Van’a gelen İranlı turistler, gündüz alışveriş yaptı, akşam da konakladıkları otellerde eğlendi.

İran ile en uzun kara sınırına sahip Van’da, 3 gün sürecek Muhteşem Cuma nedeniyle İranlı turist yoğunluğu yaşanıyor. Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı’nı kullanarak kente gelen İranlı turistler, gündüzleri alışveriş yaparken, akşamları da kaldıkları otellerde bol bol eğlendi. İranlı sanatçıların müziği eşliğinde eğlenen turistler, mekânları karnaval havasına çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde de Bulgaristan’dan Edirne’ye alışverişe gelen Bulgarlar “Sizin paranız çok değersiz” demiş ve o görüntüler gündem olmuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Daha ne yapılması gerekiyor? 3.3 milyon kişiye e-haciz şoku! Cinlerle korkuttukları çocukları istismara maruz bıraktılar: ‘Konuşmayan en az 30 arkadaşımız var’ TCDD, Sirkeci ve Haydarpaşa’nın bazı bölümlerini kiraya veriyor!