Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrasında dolar/TL kurunda 11 seviyesi de aşıldı. Dolarda gelen üst üste rekorların ardından muhalefet partilerinden de iktidara sert eleştiriler geldi.
“ARTIK YETER”
İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medya hesabından ‘Artık Yeter’ etiketiyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.
ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI
Akşener, “Paramızı pul, itibarımızı yerle bir ettin. Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir.
Yok eğer beceriksizliğin neticesinde bir gerçeklikse yapılması gereken bellidir: Bir an evvel ülkeyi seçime götürüp bu rezilliğe dur denmelidir” ifadelerini kullandı.
KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER EKONOMİ ZİRVESİ DÜZENLEMİŞTİ
Dolarda son günlerde yaşanan hızlı artış sonrası dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener bir araya gelmişti. İkili görüşmelerin ardından kameralar karşısına çıkıp erken seçim çağrısı yapmıştı.
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi grup toplantısında yaptığı açıklamada Erdoğan şunları söylemişti;
“Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Bunu farklı yere çevirme gayretine girenlere diyorum ki boşuna uğraşmayın. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam.”
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meralaksenerartikyeterdiyerekerkensecimcagrisiyapti6776967/
İnce’den kurultay açıklaması413 izlenme
SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklileri ilgilendiriyor! Emekli bayram ikramiyesi için tarih verildi25 izlenme
SWAT Challenge 2024'te Türkiye rüzgârı: Polis Özel Harekat ilk günün parkurunu 1 dakika 10 saniyede bitirdi34 izlenme
Saray’a yetki üstüne yetki! İçişleri Bakanlığı’na bağlı yetkileri de Cumhurbaşkanı’na bağlayacaklar217 izlenme
Fatih Erbakan Cumhur İttifakı'na hayır dedi, TRT yayını kesti!41 izlenme
Gökan Zeybek Duyurdu: CHP Binasına Taşlı Saldırı13 izlenme
Sen misin İsrail'e devam eden sevkiyatları duyuran! Tayyip Erdoğan ve ailesinden gazeteci Metin Cihan hakkında suç duyurusu38 izlenme
İmamoğlu ‘Kentsel Gelişim Çözümleri’ni açıkladı69 izlenme
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Kaplan soruşturmasında yasa dışı dinleme iddiasına yalanlama
Havva İmamoğlu, 191 gündür cezaevinde olan oğlundan aldığı mektubu gözyaşları içinde okudu: "Hasta olmasın, üzülmesin. Allah'ım ona sabır versin"
3 ilden vicdanları sızlatan seçim manzaraları!
BM raporu: Uyuşturucu ticareti maske ve dezenfektan ticareti adı altında yapılıyor