Anasayfa1
16 Nisan 2021 ( 72 izlenme )
Reklamlar

Merkez Bankası rezervleri son 18 yılın en düşük seviyesine indi!


Merkez Bankası rezervleri, kayıp olduğu iddia edilen "128 milyar doların'' ardından son 18 yılın en düşük seviyesine indi.



Muhalefet, Merkez Bankası'ndaki 128 milyar doların hangi yöntemlerle kime satıldığı, döviz rezervlerinin tüketilmesinin yol açtığı sorunlar ve sorumluların belirlenmesi için “128 milyar dolar nerede?” diye sormaya devam ediyor.

SON 18 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ

Kayıp olduğu iddia edilen "128 milyar doların'' ardından TCMB'nin net uluslararası rezervleri 9 Nisan'da bir önceki haftaya göre 750 milyon dolar düşüşle Nisan 2003'ten bu yana en düşük seviye olan 9.93 milyar dolara indi. TCMB'nin net uluslararası rezervleri bir önceki hafta 10.68 milyar dolar seviyesindeydi.

Böylelikle net rezervlerde 2003 Nisan ayından bu yana ilk kez 10 milyar doların altı görülmüş oldu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/merkezbankasirezervlerison18yilinendusukseviyesineindi1828411

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan 'para sayma' görüntüleriyle ilgili açıklama 2.5 milyon emekliye maaşları ödenmedi! Yine AKP yine bir ihale kıyağı hikâyesi! Babası oğluna yapmaz denileni AKP'li vekil babasına yaptı! UNICEF küçük bir kızı zengin ve yoksul olarak giydirdi ve insanların arasına karıştırdı... İşte deneyin sonucu