Ege'de Son Söz'ün haberine göre, İzmir'in Karaburun ilçesinde adliye bir boşanma davası nedeniyle karıştı. Meryem K. ve Sinan K. arasındaki boşanma davası Karaburun Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülüyordu. Boşanma aşamasında olduğu Sinan K.'nın malları muvazalı şekilde başkasının üzerine geçirdiğini iddia eden Meryem K. Karaburun Belediyesi çalışanı Mehmet Civan'ı tanık gösterdi.
Bunun ardından Sinan K.'ya destek vermek için adliyeye gelen MHP İlçe Başkanı Erkan Özen ile yanındakiler Meryem K. ile çocuklarına saldırdı ve tanık Mehmet Civan'ı darp etti.
KARARI VEREN HAKİM VE SAVCI KARI KOCA URFA'YA SÜRÜLDÜ
Adliyede hakim ve savcıları da tehdit ettiği öne sürülen Karaburun MHP İlçe Başkanı Erkan Özen hakkında tutuklama kararı verildi.
Tutuklama kararına yapılan itiraz reddedilirken bu itirazı reddeden Karaburun Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Cansu Kurucu Yılmaz ve tutuklama talebinde bulunan eşi Karaburun Cumhuriyet Savcısı Muhammet Miraç Yılmaz'ın görevlerinden alınarak Şanlıurfa Siverek'e sürüldükleri ortaya çıktı.
Meclis'te Hulusi Akar'a zor sorular7 izlenme
Rus rublesi, dolar karşısında son 4 yılın en yüksek seviyesinde38 izlenme
Eski Merkez Bankası Başekonomisti'nden '128 milyar dolar' yorumu! "Ülkem adına hicap duyuyorum"71 izlenme
2020 Türkiye'si: Hukukta 60'ıncı, dünya sefalet endeksinde 4'üncü, nitelikli eğitime erişimde 118'nci sırada!106 izlenme
"Bay Kemal SSK'yı batırdı" diyenler bu haberi okusun! Yılın ilk yedi ayında tarihi açık!46 izlenme
Damat - Soylu kavgası gizlenemiyor!1489 izlenme
Başkentte toplu taşıma araçları ülke nüfusundan 4 kat fazla yolcu taşıdı84 izlenme
Mahalle bekçisine cinsel taciz davası!209 izlenme