Cumhur İttifakı belediyelerinde “İtfaiye öncü aracı” adı altında son model lüks makam aracı furyası devam ediyor. Rize’nin MHP’li Çayeli Belediyesi ile Afyonkarahisar'ın 13 bin nüfuslu AKP’li Şuhut Belediyesi’nin ardından 15 bin nüfuslu Düzce’nin MHP'li Gümüşova Belediyesi vergisiz “İtfaiye öncü aracı” adı altında makam aracı satın aldı.
İHALESİ İKİ KEZ İPTAL EDİLMİŞ
MHP'li Gümüşova Belediyesi, itfaiye öncü aracı satın almak için ihale açtı. 2 kez iptal edildikten sonra Nisan ayında gerçekleşen ihale ile itfaiye öncü aracı satın alındı. Belediye Başkanı MHP'li Muharrem Tozan satın alınan lüks cipi makam aracı yaptı.
İTFAİYE ÖNCÜ ARACINA 580 BİN TL ÖDEDİ
Edilen bilgiye göre, belediye daha önce makam aracı olarak kullanılan ful donanımlı lüks makam aracını 300 bin TL’ye sattı. Ardından değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin TL olan Volvo marka lüks aracı “İtfaiye öncü aracı” adı altında 580 bin TL’ye satın alarak makam aracı yaptığı öğrenildi. Belediyelerin, itfaiye öncü aracı olarak aldıkları otomobillerde KDV, ÖTV ve MTV avantajları kullanılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mhplibelediyeitfaiyeoncuaracinimakamaraciyapti6394911/
Lokantacılar isyanda! "Dayanacak gücümüz kalmadı"30 izlenme
Özgür Suriye Ordusu'nun maaşlarını Türkiye mi ödüyor?165 izlenme
Narin cinayetinde yeni gelişme: O halılarla ilgili gerçek ortaya çıktı!42 izlenme
BAE ile 50,7 milyar dolarlık 13 anlaşma36 izlenme
Muhalif gazetecinin eşine AKP'li belediyeden ceza!39 izlenme
AKP’li Çelik 'İmamoğlu' dedi, sosyal medya yıkıldı!117 izlenme
Gürsel Tekin 'sürpriz oldu' demişti: Kayyum olacağı üç gün önceden belliymiş!10 izlenme
Alkollü içkilere 12 gün içinde ikinci zam!27 izlenme
Mustafa Kemal’in tarihin akışını değiştiren kararı
Saray'ın himayesinde yapılacak kongre için 7 milyonluk ihale! Kupa çekmek konuşulacak!
Gezi Parkı'nda öldürülen Mehmet Ayvalıtaş'ın annesinin mezarına saldırdılar!
Niğde ve Ankara’nın ardından bir katliam daha! Edirne’de çuval içinde ölü köpekler bulundu