Olay, saat 02.00 sıralarında Eşme'nin Şehit Alibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Burçin Kayahan Yücesoy ile bir grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, bir kişinin açtığı ateşle Yücesoy ayağından vuruldu. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yücesoy, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yücesoy'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

Uşak’ta çıkan silahlı kavgada av tüfeğiyle sağ bacağından yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan Yücesoy’ın tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların MHP İl Başkanı Ayhan K., Başkan Yardımcısı Süleyman K., İl Yöneticisi Cevat G. ve MHP’den Uşak Belediye Başkan Adayı olan ancak seçilemeyen Muhammet Fatih E. olduğu belirtildi. Sorgularının ardından 4 kişi serbest bırakıldı. MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan Yücesoy’un görevden alınması konusunun görüşülmesi sırasında tartışmanın çıktığı iddia edildi.
MHP’DEN AÇIKLAMA: TEŞKİLAT KAPATILDI
MHP’den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise “Uşak ili Eşme İlçesinde meydana gelen olay nedeniyle Eşme Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar Milliyetçi Hareket Partisi Uşak, Eşme İlçe Başkanlığının kapatılmasına karar verilmiştir. Uşak İl Başkanlığının olayla ilgili rolü genel merkezimiz tarafından incelemeye alınmıştır.” denildi.
2 yıldır hizmet vermeyen 'helal akreditasyon' kurumuna 4 milyon bütçe!71 izlenme
Hafif ticari araçtan inen kaçak göçmenlerin ardı arkası kesilmedi!24 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam odasında Atatürk posterinin olmadığı ortaya çıktı!748 izlenme
Hakim bir anda emlak zengini oldu! Aldığı rüşvetler yok artık dedirtti15 izlenme
Öğrencilerin gözdesine binmek de artık uçak fiyatına18 izlenme
Milliyetçi camianın önde gelen isimlerinden Yılma Durak Devlet Bahçeli'yi fena bombaladı!1012 izlenme
"Brezilya'ya lütfen tek uçakla git"18 izlenme
Mansur Yavaş'tan yeni hamle: Halka açtı!999 izlenme