Zincir marketin işçilerine yönelik tavrı tepki çekerken Merter şubesinde çalışan bir temizlik görevlisinin de işine 'çöpe atılan sebze ve meyveleri' aldığı gerekçesiyle son verildi. İşçi yaptığı savunmasında 'Hırsız değilim çok yoksul bir işçiyim' ifadelerini kullandı.
Yeniçağ'ın haberine göre, Migros Depo işçilerinin eylemi Esenyurt Depo önünde sürerken Migros’un yeni skandalı Merter’deki bir şubesinde yaşandı.
Şubede çalışan bir işçi, çöpe atılmak üzere ayrılan çürük sebzelerden alınca işveren tarafından hırsızlık suçlamasıyla savunması alınarak işten kovuldu.
"ÇOK YOKSUL BİR İŞÇİYİM"
DİSK Tekstil’in Merter Şubesi’nden savunma konusunda destek alan işçinin yazdığı savunma ise sosyal medyada gündem oldu. İşçi savunma yapmak için kaleme aldığı mektubunda "4 yıldır temizlik işçisi olarak çalışıyorum, asgari ücretle geçinmek mümkün olmadığı için çöpe atılan çürük sebzelerden evine götürüyorum. Ben çöpe atılmış, böylece hiç kimsenin mülkiyetinde olmayan çürük patatesi, soğan gibi malzemeleri aldığım için hırsızlıkla suçlanıyorum.' diyerek bunun 'hırsızlık' olmadığını söyledi. İşçinin savunmasının son cümlesi ise 'Hırsız değilim. Çok yoksul bir işçiyim' oldu." dedi.

İBB'den alınan sarayların görüntüleri ortaya çıktı: Restorasyon adı altında bir otel şantiyesine döndürülmüş!30 izlenme
A Haber alçak saldırganı savundu ! 'Osman Sarıgün’ün en büyük talihsizliği kameralara yakalanmış olması !'337 izlenme
Elde kalan karpuzları kamyon kasasında tek tek fırlattı!34 izlenme
Müftüden namaz uyarısı: Yaşlı ve hastalar...108 izlenme
Kira Artış Oranları Ne Kadar Olacak?24 izlenme
Otelde yandılar, mağarada boğuldular, ormanda yandılar... Hep aynı kafa yüzünden can veriyoruz8 izlenme
Halkın 70 milyon lirası bu yolla yok edilmiş!41 izlenme
Eğitimde gerici açılış 'Kur'an okudular !'223 izlenme
Ersan Şen 'Sen hakikaten cahilsin' dedi, stüdyo karıştı
AKP’li eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı’nın sınavından geçemedi!
Elektrikli bisiklete çarpan otomobil yol kenarındaki mezarlığa uçtu! Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Asgari ücret sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada?