Fatih Altaylı AKP'li Cemil Yaman'ın oğlunun tartışma yaratan düğününü değerlendirdiği köşe yazısında "O da milletin “Aymaz, umursamaz, yasakkural tanımaz, şuursuz, duyarsız, topluma saygısız” kesimini temsil ediyor." ifadelerini kullandı.
Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlunun düğününün İçişleri Bakanlığı'nın düğün kısıtlamaları hiç sayılarak yapılmasını köşesine taşıdı. Altaylı, "Sonuçta bu adam milletvekili. Milleti temsil ediyor. O da milletin “Aymaz, umursamaz, yasakkural tanımaz, şuursuz, duyarsız, topluma saygısız” kesimini temsil ediyor." ifadelerini kullandı.
Dünden beri herkeste haklı bir kızgınlık. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oğluna 1500 kişilik bir düğün yapıyor. Bir yanda neredeyse yalvaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Çok dikkatli olalım, sosyal mesafeye mutlaka riayet edelim, düğünlerde kalabalık olmayalım, maskesiz dolaşmayalım.” Diğer yanda benzer çağrıları tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan. Onların tam ortasında 1500 kişi ile düğün yapan bir milletvekili. Sıradan vatandaşa haklı olarak yasaklanan, süresi 1 saatle sınırlanan, davetli sayısı limitlenen nikahlar. Diğer yanda 1500 kişi ile yaptığı düğüne, bir başka AK Parti milletvekilini şahit yapan milletvekili. Bana sorarsanız burada kızacak bir durum yok. Sonuçta bu adam milletvekili. Milleti temsil ediyor. O da milletin “Aymaz, umursamaz, yasakkural tanımaz, şuursuz, duyarsız, topluma saygısız” kesimini temsil ediyor. Yani oldukça geniş bir kitleyi. Ne yani onlar bu özelliklere sahip diye temsil hakları olmayacak mı? O yüzden kızmayın. Kaderimiz bu. Milletvekilinin oğlu gerdeğe girecek diye binlerce kişi hastaneye girecek. Sağlık Bakanı da bağırmaya devam edecek.
https://abcgazetesi.com/milletvekilininoglugerdegegirecekdiyebinlercekisihastaneyegirecek357827
Devlet okulunda, ders zili yerine Arapça ilahi çalındı: Suç duyurusunda bulundu37 izlenme
CHP'li Erdem'den 'askıda ekmek' göndermesi "Anayasa'yı askıya alırsanız, ekmeği askıya çıkarmak zorunda kalırsınız!'60 izlenme
AKP'li belediyeden 'adrese teslim' ihale!137 izlenme
Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dev anket32 izlenme
Van’da çığ felaketinde son durum117 izlenme
İngiltere'de kadın cerrahlar cinsel saldırıya maruz kaldıklarını söylüyor28 izlenme
Tarkan'ın klibini hedef alan yandaş medya yine duvara tosladı! 'FETÖ'cü demişlerdi hemen sildiler!93 izlenme
Türkiye eski güzeli ve doktor Mahmure Ana’nın mirası itfaiyecilere kaldı110 izlenme
Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan Aynur böyle can vermiş! Vahşi cinayeti itiraf etti
İki ekonomistten 'ortak' dolar tahmini: 'Böyle devam ederse yakında 30 lira olacak!'
Sakarya'daki yangında dehşete düşüren görüntüler! Alev hortumu böyle görüldü
GSM şirketlerine kıyak üstüne kıyak!