Birleşik Kamuİş’e bağlı Büroİş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, memur zammıyla ilgili Meclis’e gelecek olan torba yasanın içerisinde mutlaka vergi dilimleri ile ilgili düzenlemenin de olması gerektiğini vurguladı.
Hamzaçebi, maaşların asgari ücret kadar olan bölümünün vergi dışı bırakıldığını anımsatarak “Ancak geri kalanı vergiye tabi. Artışla birlikte maaşlar hızla bir üst vergi dilimine girecek. Bu nedenle maaş artırılırken vergi diliminin de ayarlanması gerekiyor. Dilimler de aynı şekilde yükseltilmeli. Maaşları düzenleyen yasanın içerisine bu da eklenmeli. Yoksa bir anlamı kalmaz. Zammın bir bölümü vergiye gider. Bu düzenlemenin eşzamanlı olarak hemen yapılması lazım” ifadelerini kullandı.
KRT
İmamoğlu'nun sosyal medya hesabına 4'üncü kez erişim engeli10 izlenme
Trafik cezalarında dev artış! Rakam dudak uçuklattı14 izlenme
Özgür Özel, Yıldırım iddiasını büyüttü: Bilal Erdoğan geçecek1181 izlenme
‘TL mevduat faizleri arttı ama KKM’den çıkanların çoğu dolara gidiyor’30 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 18.910 yeni vaka tespit edilirken, 133 kişi hayatını kaybetti, 20.351 kişi sağlığına kavuştu!47 izlenme
Adnan’dan Nagehan’a şantaj gibi sözler 'Yüz kızartacak bir olay var, ben mi söyleyeyim !'3009 izlenme
İmamoğlu'ndan taksi müjdesi: "Gözünüz bizde olsun"37 izlenme
Sedef Kabaş tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi41 izlenme