Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonunda, 25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş şehit oldu. Şehidin acı haberi Kahramanmaraş’taki ailesine verildi.
Van’ın Erciş ilçesinde 10'uncu Komando Tugayı 3'üncü Komando Taburu 1'inci Komando bölüğünde sözleşmeli Piyade Onbaşı olarak görev yapan Alican Güneş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde başlattığı Pençe Kilit operasyonunda görevlendirildi. Dün gece operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada ağır yaralandı.

Güneş, helikopter ile Sahra Sıhhiye Hastanesine getirildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
Şehidin acı haberi Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Pirireis Mahallesi'nde oturan ailesine verildi. Şehidin baba ocağına Türk Bayrakları asıldı.
Şehidin naaşının tören düzenlendikten sonra memleketine uğurlanacağı ve yarın kılınan cenaze namazından sonra toprağa verileceği belirlendi.
Ayrıca şehidin bekar ve 3 kardeşinin olduğu öğrenildi.


Yeniçağ
Kur Korumalı Mevduattan çıkan para nereye gittiği ortaya çıktı35 izlenme
Tebliğciler pavyon ziyaretlerini bir hayli sevdi!54 izlenme
İstanbul’daki üniversiteliler dikkat! Kiralar uçtu36 izlenme
Bahçeli suç duyurusunda bulunmuştu: Emekli Albay Orkun Özeller tutuklandı17 izlenme
İsrail, Yemen’i vurdu! Ölü ve yaralılar var29 izlenme
Özgür Özel'in ifşasından sonra Süleyman Soylu'nun akrabalarına da ihale kıyakları ortaya çıktı55 izlenme
Bakan Yerlikaya'dan 'göçmen' açıklaması: "150 bin Suriyeli adresinde yok"20 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı Yüzlerce Personel Alacak! İşte Kadrolar...30 izlenme
Cezmi Baskın hakkında taciz iddiası! İfşalanan isimlere o da eklendi
TURKEN'e para akmaya devam ediyor: '1.7 milyar lirayı aştı'
Konya'da bir imam Cuma hutbesinde doktorları hedef aldı! 'Sen öldürmez misin, sövmez misin, dövmez misin?'
Süleymancılar İstanbul’da Yeni Vakıf Kurdu