Anasayfa1
04 Kasım 2023 ( 13 izlenme )
Reklamlar

MSB acı haberi verdi


Milli Savunma Bakanlığı, Van'ın Başkale ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yola önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi esnasında patlatılması sonucu Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş'ın şehit olduğunu bildirdi.



Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Van'ın Başkale ilçesinde 4 Kasım 2023 tarihinde ikmal faaliyeti ile görevlendirilen askeri aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu, kahraman silah arkadaşımız Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP park istedi AKP otopark yaptı! Son dakika! Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Azerbaycan ile çıkan çatışmalarda 49 askerimiz şehit oldu Ümit Özdağ: ‘Sandığı çalamayınca, YSK’yı çaldılar’ dedi ve sandık rakamlarını açıkladı… THY’de deprem! Yüzlerce kişi işten çıkarıldı