Anasayfa1
28 Eylül 2023 ( 18 izlenme )
Reklamlar

Mücella Yapıcı, Yargıtay kararı sonrası tahliye edildi!


Yargıtay'ın kararı sonrası tahliye edilen Mücella Yapıcı, yaptığı ilk açıklamada "Hiçbirimizin suçu yoktu. Bu nasıl bir adalet anlayabilmiş değilim. Ben burada canlarımı bıraktım çıkıyorum" dedi.



Yargıtay 3. Ceza Dairesi verdiği kararla 5 Gezi tutuklusunun cezasını onarken; Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay'ın tahliye edilmesine karar verildi.

TAHLİYE EDİLDİ

Kararın ardından tahliye edilen Mücella Yapıcı, cezaevinde önünde ilk açıklamasını yaptı.

Yapıcı, "Hiçbirimizin suçu yoktu. Bu nasıl bir adalet anlayabilmiş değilim. Ben burada canlarımı bıraktım çıkıyorum. İçeride olan canlarımızı bir an önce çıkarmamız lazım. Böyle bir adaletsizliği hak etmiyor bu ülke" ifadelerini kullandı.


Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li eski vekilden, Merve Dizdar'ı tebrik eden bakanın eşine: "CHP’li bir vekilin eşi gibi" Asgari ücret aslında 2019’un altında kaldı! Türkiye'de koronavirüs ölümleri saklanıyor mu? Aytun Çıray'dan flaş açıklama! Ölüm sayıları neden vaka sayıları kadar düşmüyor?