Bursa’daki bir lisede odasına çağırdığı kız öğrencilere ’Söyleyin
bakalım arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu, bazı kız
öğrenciler ile WhatsApp üzerinden yazışıp ilişki kurmak istediği öne
sürülen Müdür Yardımcısı A.K. hakkında, Milli Eğitim Müdürlüğü
soruşturma başlatttı. Açığa alınan A.K.’nin görev yaptığı okulda
'Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı' olduğu öğrenildi. İki yıl önce
de aynı okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Okul Baş Müdür
Yardımcısı M.E.D.’nin kız öğrencisi ile gönül ilişkisi kurup, eşini ve
çocuklarını bırakarak öğrencisi ile kaçtığı öne sürüldü.
Bir lisede Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası A.K., yaklaşık iki yıl önce kız öğrencilerle ilişki yaşadığı iddiaları nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından buradaki görevinden alınıp, başka bir liseye tayin edildi.
Lisede 'Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı' olarak görev yapan A.K.’nin bazı günler kız öğrencileri odasına çağırıp, "Söyleyin bakalım sizin arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu iddia edildi. Ayrıca, A.K.’nin birçok kız öğrencisi ile WhatsApp üzerinden cinsel içerikli yazışmalar yaptığı ileri sürüldü.
Olay, okuldaki kız öğrencilerin aralarındaki bir sorun nedeniyle kavga etmesinin ardından ortaya çıktı. İddiaya göre, kavgaya karışan kız öğrencilerden biri, diğer kız öğrenciyi, "Senin, Müdür Yardımcısı ile olan ahlak dışı yazışmalarını biliyorum. Bunu okul idaresine söyleyeceğim" diyerek tehdit etti. Ardından iddialar okul idaresine iletildi. Okul müdürünün konuyu kapatmak için öğrencileri uyardığı ileri sürülürken, iddialar, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaştı.
Milli Eğitim Müdürlüğü, bunun üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Müdür Yardımcısı A.K. açığa alınırken, görevlendirilen müfettişlerin, A.K.’nin kız öğrenciler ile yaptığı yazışmaları, konuşmaları ve okul müdürünün yaşananlara karşı tavrını araştırdığı öğrenildi.
VELİLER TEPKİLİ
Lisede eğitmi gören öğrencilerin velileri olaya büyük tepki gösterdi. İki yıl önce de aynı okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Okul Baş Müdür Yardımcısı M.E.D.’in kız öğrencisi ile gönül ilişkisi kurup, eşini ve çocuklarını bırakarak öğrencisi ile kaçtığını öne sürülen veliler, "Yaşanan bu olaylar bizleri ve çocuklarımızı çok üzüyor" ifadelerini kullandı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/muduryardimcisindanogrencilerineskandalsoruh82568.html
AKP’li başkan 80 günde 130 işçi çıkardı! Gerekçe olarak bakın ne dedi!168 izlenme
Gizemli kadın, İTÜ mezuniyet töreninde protesto eylemi yapan öğrencileri Binali Yıldırım'a ihbar etti26 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Özür dileriz, bunu istemezdik"40 izlenme
Domuz bağıyla cinayet ve satırla yaralama... 4 Hizbullahçı daha serbest bırakıldı!43 izlenme
İstanbul’daki rezerv alanlar için dikkat çeken sorular38 izlenme
AKP’li başkana cinsel taciz iddianamesi!176 izlenme
IMF'den Erdoğan'ın planlarını bozacak faiz önerisi9 izlenme
Anayasa Mahkemesi işçiden yana karar verdi: Maaşlarına zam alacaklar15 izlenme
Cemevleri ve Eyüp Sultan Türbesi’nin ardından bu kez Neşet Ertaş’ın heykeline saldırdılar!
Kulisleri sallayan iddia! Katar'a satılacak sıradaki varlık ne?
TRT ve Turkcell'de neler oluyor? Personele 'seçim gecesi gelmeyin' talimatı verildi
Gökhan Zan'dan desteklerini çekmişlerdi: TİP'in Hatay'da hangi partiyi destekleyeceği belli oldu