Anasayfa1
10 Mayıs 2019 ( 355 izlenme )
Reklamlar

Müftülükten tepki çeken iftar programı: Protokole ayrı şehit ailelerine ayrı...


Aksaray Müftülüğü tarafından Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen iftar programlarında şehit ailelerine bodrum katında protokole özel bir restoranda iftar verilmesi tepkilere neden oldu.


Ramazan’ın başlamasıyla birlikte Türkiye’nin birçok ilinde iftar ve sahur programları düzenlenirken Aksaray Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen programlar tepkilere neden oldu.

Aksaray’ın yerel haber kaynaklarından Haberaksaray’da yer alan habere göre, şehit aileleri için Müftülük binasının bodrum katında iftar veren Aksaray Müftlüğü, bir başka gün protokol için verilen iftar yemeğini ise özel bir restoranda verdi.

Müftülüğün bu uygulaması vatandaşların tepkisine neden olurken müftülükten herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/muftuluktentepkicekeniftarprogramiprotokoleayrisehitailelerineh127766.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahçupyan: Hiç yolsuzluk olmamış gibi davranamayız İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesi vermek için İl Müdürlüğüne akın etti ! Seçime kan bulaştı! Bıçaklanarak öldü Narin davasının seyrini değiştirecek belge dosyada! Salim Güran ile ilgili belgeyi avukatı açıkladı: Bir saat içinde 45 adım atmış!