Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim kampanyasına Hakkari mitingi ile devam ediyor. Dün Edirne’de miting düzenleyen İnce, bugün de Hakkari’de vatandaşlara seslendi.
İzmir marşı ile sahneye çıkan İnce, "Bizde ayrı gayrı yok sağa bir şapka verirsek sola da bir şapka" diyerek sekiz köşeli kasketlerini dağıtarak konuşmasına başladı.
İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle:
Benim projem köprü yol, bunlar kolay iş. 1. Köprüyü Demirel 2. Köprüyü Erdoğan yaptı. 3. Köprüyü Erdoğan yaptı. 4. Köprüyü de ben yaparım. Türkiye’nin demokrasiye özgünlüğe ihtiyacı var. Herkesi Sayın Karamollaoğlu’na gittim dedim ki, başarılar diliyorum. Oradan Akener’e gittim. Oradan dün cezaevinde sayın Demirtaş’a gittim.

ERDOĞAN'IN SORUSU
"Dedim ki ‘Selahattin Demirtaş sana da başarılar’ diliyorum. Oradan Sayın Erdoğan’a gittim. Yok yuh yok, yapmayın, emeklilik yaşı gelmiş birini yuhalamayın. Bunu istirham ediyorum, memleketin sorunlarını konuştuk ama bana sorduğu bir soruyu açıklamam lazım. Bana kinayeli bir şekilde orada Türk bayrağı olacak mı dedi. Ben de dedim ki tabii ki olacak. Kameralar göstersin biraz."
İŞTE İNCE'NİN MAL VARLIĞI
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakkari'de düzenlediği mitingte kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı. Altına imzasını attığı kendisi ve eşine ait mal beyanını gazetecilere de dağıtan İnce ve eşinin; evleri, babalarından kalma köydeki tarlaları ve araçlarının bedelleri dahil toplamda 2 milyon 206 bin liralık mal varlığı bulunuyor.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/muharremincehakkaridekonustu192004h.htm
Akın İpek gözaltına alındı170 izlenme
Yılın algı çalışması: Yeni Akit, ekmeğe zam haberini “sağlıklı yaşama geçiş” diye verdi24 izlenme
Sahiller turizmciler ve inşaatçılar için özelleştiriliyor: İhale yöntemiyle satışa çıkarıldı29 izlenme
ABD'de tarım dışı istihdam Nisan'da beklentiyi aştı38 izlenme
Corona virüsünde son durum! Türkiye, İran'ı geçti...142 izlenme
Sağanak Türkiye’de hayatı felç etti! Birçok ilde binlerce su baskını…23 izlenme
Türk çiftçisi ürününü satacak pazar ararken, Suriye çiftçisi için ABD'ye gittiler!52 izlenme
İBB'nin yeni tramvay hattı projesine onay çıktı24 izlenme