Murat Ağırel, Gazeteci Mirgün Cabas’ın aynı adlı Youtube kanalına katılarak, “Polis torbacıyı suçüstü yakalıyor. Torbacı kim? Polis” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Emniyet Genel Müdürlüğü gündem olan paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Gazeteci Murat Ağırel: Polis torbacıyı suçüstü yakalıyor. Torbacı kim? Polis” başlıklı paylaşımlar üzerine yapılan incelemede;
Bahse konu olayın 08.10.2019 günü İstanbul’da gerçekleştiği ve şüpheli şahıs B.D. hakkında işlem yapıldığı görülmüştür.
Olay tarihinde polis memuru olan şüpheli şahıs, hakkında yürütülen soruşturmanın ardından meslekten ihraç edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ağırel ise EGM’nin bu duyurusunu paylaşarak, kitabında yazdığı tüm olayların gerçekliğini bir kez daha vurguladı. Ağırel paylaşımında “Emniyet Genel Müdürlüğü açıklama yapmış. Ben de şaşırdım ne oldu diye. HAVALA kitabımda da yer alan bir bilgiyi, katıldığım YouTube programında anlatmıştım. O kısım tekrar paylaşılmış ve yeniden gündem olmuş. Eski olay zaten.Bahse konu olay torbacı Polis memuru. HAVALA’daki anlattığım her olay satırına, noktasına, virgülüne kadar doğru.” dedi.
AKP'li siyasilere 'ne konuşacaksınız' mesajı27 izlenme
CHP'li vekiller AKP'lilerin saldırısını böyle püskürttü !416 izlenme
İhraç edilmek istenen AKP'li Yasin Fırat Çiftçi açtı ağzını yumdu gözünü! 'Çalarak çırparak bir yere varamazsınız'29 izlenme
Tarikat cenazesi Balıkesir'i karıştırdı! Sit alanına defnetmek istediler!21 izlenme
Türkiye en yüksek enflasyona sahip ülkeler sıralamasında 14'üncü!90 izlenme
Deprem anmasına valilikten engel! Aileler isyan etti: "Keyfi bir karar"21 izlenme
Düğünde coronaya yakalanan 2 gelin kendi düğünlerine katılamayacak!82 izlenme
Boratav'ın Venezuela uyarısı gerçek oldu: "Yarım kalan karşı-devrim tamamlanacak"16 izlenme