Murat Ağırel, Gazeteci Mirgün Cabas’ın aynı adlı Youtube kanalına katılarak, “Polis torbacıyı suçüstü yakalıyor. Torbacı kim? Polis” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Emniyet Genel Müdürlüğü gündem olan paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Gazeteci Murat Ağırel: Polis torbacıyı suçüstü yakalıyor. Torbacı kim? Polis” başlıklı paylaşımlar üzerine yapılan incelemede;
Bahse konu olayın 08.10.2019 günü İstanbul’da gerçekleştiği ve şüpheli şahıs B.D. hakkında işlem yapıldığı görülmüştür.
Olay tarihinde polis memuru olan şüpheli şahıs, hakkında yürütülen soruşturmanın ardından meslekten ihraç edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ağırel ise EGM’nin bu duyurusunu paylaşarak, kitabında yazdığı tüm olayların gerçekliğini bir kez daha vurguladı. Ağırel paylaşımında “Emniyet Genel Müdürlüğü açıklama yapmış. Ben de şaşırdım ne oldu diye. HAVALA kitabımda da yer alan bir bilgiyi, katıldığım YouTube programında anlatmıştım. O kısım tekrar paylaşılmış ve yeniden gündem olmuş. Eski olay zaten.Bahse konu olay torbacı Polis memuru. HAVALA’daki anlattığım her olay satırına, noktasına, virgülüne kadar doğru.” dedi.
Taksitleri ödenemeyen ambulans helikopterler satışa çıkarıldı46 izlenme
SGK önünde yine kuyruk: Zamlı ödemek istemeyenler akın etti38 izlenme
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emekli maaşı düşük olanları destekleyici bir yaklaşımımız olacak36 izlenme
Erdoğan yine sabır ve destek istedi41 izlenme
Giresun'da CHP binasını taşladılar!38 izlenme
Antalya'daki dünyaca ünlü plajda büyük vurgun!81 izlenme
İBB seçim sonuçlarını beklemedi! Art arda ihaleler!287 izlenme
Akbelen'de orman katliamına devam eden YK Enerji kendisini böyle savundu: "Kesilmek için dikildiler"40 izlenme