Anasayfa1
08 Eylül 2020 ( 175 izlenme )
Reklamlar

Müyesser Yıldız hakkında karar


Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliği, 3 aydır cezaevinde olan gazeteci Müyesser Yıldız'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Hakimliğin, duruşmaya katılmak isteyen Yıldız'ın avukatını beklemeden karar vermesi dikkat çekti.



Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, tutukluğunun üçüncü ayında yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, avukatın duruşmaya katılmasını beklemeden Yıldız’ın tutukluluğunun devamına karar verdi.

Yıldız ifadesinde, '' Yazmış olduğum yazılar nedeniyle suçlanıyorum. Dosyada kısıtlılık olduğu için neyle suçlandığımı bilmiyorum. Ben gazetecilik faaliyeti dışında herhangi bir suç işlemedim'' dedi.

Mahkeme kuvvetli suç şüphesi bulunduğundan Müyesser Yıldız'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/muyesseryildizhakkindakarar1764526

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker son bombasını patlattı! 'Tayyip abinin damadı Serdar Mahzen' ile telefon görüşmesini yayınladı! AKP'li Fatma Şahin grev yapan işçilere patronlarını övdü 'Grev yapmayın' diye yalvardı, grev sonuç verdi işçiler kazandı! Ulusal Kurtuluş’un ikinci adımı Erzurum Kongresi 104 yaşında: Manda ve himaye kabul edilemez! Sunay Akın, Akbelen'de açtı ağzını yumdu gözünü! "Birileri daha çok zengin olacak, toklar daha çok yiyecek diye, tokları doyurmak için bizim geleceğimizi karartıyor"