Home
14 Eylül 2024 ( 74 izlenme )
Reklamlar

Narin cinayetinde flaş gelişme: Ramazan Atasoy tutuklandı!


Narin cinayetindeki soruşturmada dün adli kontrolle serbest bırakılarak bugün yakalanan Ramazan Atasoy savcılık ifadesinin ardından tutuklandı.


Narin cinayetindeki soruşturmada dün adli kontrolle serbest bırakılarak bugün yakalanan Ramazan Atasoy savcılık ifadesinin ardından tutuklandı.

Ramazan Atasoy kasten adam öldürmek suçundan cezaevine gönderildi. Amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy ile yazışmaları ortaya çıkmıştı.

Salim Güran'ın "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta" şeklinde mesaj atarak işçisini yönlendirdiği, Ramazan Atasoy'un ise "Tamam henüz bende değil/tamam daha ölmemiş” diye yanıt verdiği kayıtlar dosyaya girdi.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

473 öğrenciyi zehirleyen yemek şirketinin ortağı, aynı üniversitenin 2018 yemek ihalesini aldı! AKP'li vekil adayından seçmene tehdit 'Yanımızda olmayanların hesabı 25 Haziran'da kesilecek !' İmamoğlu'ndan Tevfik Göksu'ya: "Birkaç ay sonra kendisi emekli olacak yolu açık olsun, öyle görünüyor. Umutsuzluk görüyorum yüzünde" Bir TC zaferi daha!