Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni evinin 1 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'ne saklanan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran'ın sabah ortaya çıkan paylaşımları dikkat çekmişti.
Güran yaptığı paylaşımlarda annesi Yüksel Güran'a ve kardeşi Enes Güran'a övgüler dizmişti. Annesi Yüksel Güran için, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem, senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" ifadelerini kullanmıştı.
Güran bir diğer paylaşımında ise Enes Güran'ın fotoğrafını paylaşarak, "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" diye yazmıştı.
Baran Güran paylaşımlarına amcasına yer vermezken bir diğer paylaşımında Narin ile olan fotoğrafına, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine 'katil' dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum" notunu düşmüştü.
Güran bu fotoğrafların ardından bir paylaşım daha yaparak, gönderileri kendisinin silmediğini süresi bittiği için kalktığını söyledi. Güran paylaşımında, "Ben yaptığım paylaşımları silmedim süresi bittiği için kendisi kalkıyor zaten ve orda demek istediğim şey buydu olayı düzgün şekilde takip etmeyin ağır ithamlarda bulunan kişilere dedim" ifadelerini kullandı.

Tele1
Okullar temizlenmeyi, öğretmenler atanmayı beklerken Bakan Tekin 'süreç' mesaisinde: Talimatını Erdoğan vermiş!8 izlenme
1 milyon metrekare toprağı satıp 22 milyon TL'lik borç takan AKP'li 'müdür' yapıldı!754 izlenme
Gazze şiddetli saldırı altında, İsrail fosfor bombası kullanmaya devam ediyor27 izlenme
Antalya’dan konut alan Rusların akınında yeni rekor!22 izlenme
Rusya, Çernobil Nükleer Santralini vurdu!24 izlenme
Diyanet hutbesinde esnafa çattı31 izlenme
İşte Saray'ın İstanbul kararı395 izlenme
‘Orman’ın 4 atlısı: Atlar koşuyor Bakan yardımcıları kazanıyor12 izlenme