Anasayfa1
22 Kasım 2024 ( 9 izlenme )
Reklamlar

Narin'in ailesinin ahırındaki merdivenlerde kan izi!


Narin Güran soruşturmasında bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Narin'in ailesine ait ahırın önündeki merdivenlerde kan izleri olduğu belirtildi.



Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni evinin 1 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni bir ayrıntı ortaya çıktı

Narin Güran cinayetine ilişkin anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşması 26 Aralık'ta devam edecek. 

Duruşma öncesi A Haber'de yayınlanan bir habere göre Narin'in ailesinin ahırının önündeki merdivende kan izleri olduğu belirtildi.

DURUŞMA 26 ARALIK'TA 

Salim, Yüksel ve Enes Güran ile Nevzat Bahtiyar hakkında yürütülen soruşturma tamamlanmış, 4 sanık hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesince 23 Ekim'de kabul edilmişti.

Sanıkların yargılanmasına 7 Kasım'da başlanmış, 3 gün süren ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma 26 Aralık'a ertelenmişti.

Kaynak: A Haber
Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milletin parasıyla bedelli askerlik yapan üç vekil hakkında flaş gelişme! Esenyurt'taki Kayyım protestosunda gerçek gündemi haykırdı: "12 bin lira maaş alıyorum 15 bin lira kira ödüyorum!" Uyuşturucu baronundan Timur Soykan'a dava! "Gururum incindi" Çocuğun cinsel istismarından yargılanan imama 30 yıl hapis!