Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Mayıs’ta gerici Nurettin Yıldız’ın etkinlikte konuşma yapmasına karışı protestolarda tutuklanan 5 öğrenci tahliye edildi.
Öğrencilerle ilgili iddianameyi kabul eden İstanbul 69. Asliye Ceza Mahkemesi tevzi aşamasında duruşma için 13. Ekim'e gün verdi ve sanıkların öğrenci olmaları, sınavlarının bulunması, delillerin toplanmasını da dikkate alarak tahliye kararı verdi.
NE OLMUŞTU?
"Dayak yiyen kadın sabaha kadar şükretsin”, "6 yaşında çocukla evlenilebilir" şeklinde sözleri nedeniyle tepki çeken ilahiyatçı Nureddin Yıldız, 13 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir etkinliğe konuşmacı olarak katılmış, etkinlik öğrenciler tarafından protesto edilmişti. Ertesi gün tutuklanan 6 öğrenciden biri itiraz üzerine tahliye edilmişti.
Tele1
ANKA Haber Ajansı'na İncirlik Hava Üssü soruşturması! İki gazeteci gözaltına alındı...57 izlenme
Aşağılık tacizci yakayı ele verince, adilikte sınır tanımadı 'Eşim hamile, şeytana uydum !'367 izlenme
DEİK'ten tepki çeken çağrı! "Afrikalı öğrencileri işe alın"91 izlenme
‘Günde 87 milyon lira harcamak isteyen Saray, ‘Günde 39 liraya geçinmeye çalışın’ diyor!’74 izlenme
Suudilerin Türk mallarına boykotunda ikinci ayda tablo ağırlaştı99 izlenme
Bir bu eksikti: Erzurum'da doğan bebeğe Ebu Ubeyde adı verildi17 izlenme
Sunay Akın'dan anlamlı mesaj: Güzel vatanı...88 izlenme
Vatandaş borç batağında: Bireysel kredi ve kredi kartı borçları 20 milyar liraya dayandı77 izlenme