Okul idarecilerine, öğretmenlere iletmesi için gönderdiği mesajında, “Sosyal medyaya girecekseniz emekli olun” diyen, bir başka mesajında ise, Türk Tabipler Birliği’ne (TTB) “Şerefsiz terör örgütü” şeklinde hakaret eden Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı görevden alındı.
NE OLMUŞTU?
Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı tepki çeken açıklamalarda bulunmuş, okul idarecilerine öğretmenlere iletmesi için gönderdiği bir mesajında, “Değerli Arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada (Facebook, Twitter ve Instagram vb.) siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha rahat kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum” demişti.
Balcı, Türk Tabipler Birliği için de şu ifadeleri kullanmıştı:
"Türk Tabipler Birliği’nin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şerefsiz bir terör örgütüdür. Keşke, Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi."
İğrenç görüntüler infial yaratmıştı: Çocuğunu taciz eden erkek yakalandı17 izlenme
Maaş alamadıklarını CİMER'e şikâyet ettiği için işten kovuldu!60 izlenme
CHP'li Murat Emir'den çarpıcı 'vaka' iddiası!105 izlenme
Bilal Erdoğan’a göre dövizdeki artış ‘çok küçük bir şey’95 izlenme
Türk medyasında hangi medya patronu devletten hangi ihaleyi aldı? Gazete ve TV sahipleri hem dünür hem ortak!76 izlenme
İngiltere'de hükümet hangi önlemleri açıkladı34 izlenme
Medreselerden çıkan 11 yaşındaki çocuklar Suriye'de öldü187 izlenme
Sosyal medya bu videoyu tartışıyor: Müşteri silah mı çıkarıyordu, para mı?31 izlenme
İşsizlik cinneti: Eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti
Faciadan kıl payı kurtuldu! 3 çocuk annesi işçi Dilovası'ndaki dehşet anlarını anlattı
1.5 yıl geriye gittik! Dolar/TL’de Ağustos 2018’e dönüldü!
Boğaziçi rektörü Prof. Dr. Naci İnci Turkcell'in yönetimine girdi! Canım profesörümüzün maaşcığı da belli oldu