Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören 127 hekim adayı, düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurlandı
Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Türkçe Tıp Programı 7. dönem mezunları adına dönem birincisi Sultan Kurt'un yaptığı konuşma damga vurdu.
Okuduğu okulun acı gerçeklerine değinmek istediğini belirten Kurt, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“MAALESEF TEŞEKKÜR ETMİYORUM”
“Hastalıktan canımız çıkarken Covid testi vermemizden bile rahatsız olanlara, ‘dersi ne de olsa geçemeyeceksiniz’ diyen saygıdeğer hocalarımıza, aldığımız anamnezleri beğenmeyip kâğıdı yırtanlara, intörnlüğümüzün ilk altı ayı boyunca kazandığımız üç kuruş parayı bile zamanında yatırmayanlara, eğitim adı altında kimsenin yapmak istemediği işleri, sadece işler aksamasın diye biz aday hekimlere yıkanlara, bazen bizim de bir annenin evladı olduğumuzu unutanlara, en çok da vakti zamanında bizimle aynı yollardan geçen, aynı dertlerden müzdarip olan ama şimdilerde benzer sıkıntıları biz yaşarken gözünü, kulağını kapatan meslektaşlarıma maalesef teşekkür etmiyorum!”

Yeniçağ
PTT’nin iştiraki iflasın eşiğinde
Halk vergi altında ezilirken, Çinli firmaya özel kanunla büyük ayrıcalık!
İktidarın 'sosyal medya düzenlemesine' CHP'den tepki! "AKP kara geçmişini silmeye çalışıyor"
İstanbul Beylikdüzü'nde iki metrobüs çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
İktidar cumhuriyet kurumu THK'dan intikam alıyor
Duayen hukukçu ve Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk "Montrö’den çekilmek müebbet hapislik suçtur"
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklandı
Son üç ayda tüm anketlerin ortalaması alındı: AKP'de düşüş devam ediyor!
‘Seçimde halk bilgisiz kaldı, bedeli ödenmeli’
İBB'nin Maltepe'de düzenlediği kutlamaya yüzbinlerce yurttaş katıldı
Meclis Başkanı Şentop'tan Akşener'e kurşun tepkisi: Büyük saygısızlık
Engelli oğluyla çadırda kalan vatandaş ağlayarak konteyner istedi
Yılmaz Özdil Zehra Taşkesenlioğlu videosu ile bir de karikatür yayınladı: "Sedat Peker’in açıklamaları gösterdi ki; Türkiye böylesine soyulmasa bir dolar gerçekten bir lira olabilirmiş"
Saraya komşuluk rantın kapısını açtı: Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira