TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyata alındı.
Yaklaşık 12 saat süren zorlu operasyonun ardından, tedavisine yoğun bakımda devam edildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Doktorlar, Önder’in hastaneye aort yırtılması ve kalp durması şikayetleriyle getirildiğini, müdahalenin yüksek risk taşıyan bir ameliyat olduğunu açıkladı.
Bugün yapılan yeni açıklamada ise doktorlar, olumlu gelişmelerin yaşandığını ancak iyileşme sürecinin uzun zaman alacağını ifade etti.

Sırrı Süreyya Önder’in kızı Ceren Önder Kandemir, sosyal medya hesabından babasının sağlık durumuna dair bilgi verdi.
Kandemir, “Stabil kaldığı her gün bizim için yeterli şükür sebebi” notunu düştü.

Babasının kucağında olduğu bebeklik fotoğrafını paylaşan Ceren Önder Kandemir, “Kurbağa gibi yatıp uyudum koynunda 33 sene. Uyuyamadığımda gelip kocaman ellerinle kulaklarımı kapatmanı özledim. Gecenin bir yarısı uyandırıp ‘bana bir kahve yap sana keman çalayım’ demeni özledim. Karşına oturtup Onat Kutlar, Gülten Akın okumanı özledim. Seni çok özledim ya” yazdı.

Emekli Albay Orkun Özeller ise Ceren Önder Kandemir’in mesajına, “Paylaştığın fotoğrafa baktım da hani sen 33 sene babanın koynunda yatmış biri olarak ona olan özlemini duygu yüklemesi yaparak anlatmışsın ya!, Ben babasının koynunda bir kez yatamadan büyüyen evlatlar bilirim. Seni onlarla tanıştırayım mı?
O kadar saçma bir paylaşım yapmışsın ki.

Sen eline silah değil kaleme almış şiirler yazmışsın. Ne güzel.
Keşke terör örgütü ile iletişim halinde olan baban, devlete baş kaldırıp eline silah alanlara da dur deseydi de onlar da senin gibi baba kucağında büyüyebilseydi. Ya da kucağında çocukları büyüseydi. Baban iyileşirse ona sorman gereken çok soru var. Tabii ki gerçekten kötü kalpli ve bencil biri değilsen.” yanıtını verdi.

Ceren Önder Kandemir ise Orkun Özeller’e şu yanıtı verdi:
“O kadar ahmaksınız ki. Bu yazdıklarınız son bulsun diye hayatını adamış biri hakkında bunları yazacak kadar ahmaksınız. O çocuklar babasız kalmasın diye ameliyatını erteleyen birine bunları yazdığınız için cehennemde cayır cayır yanacaksınız. Bırak ameliyatı, bir başkası için dişçi randevusundan, iki bardak çayından vazgeçemeyecek insanlarsınız siz. yoksunuz. Beni sinirlendiremezsiniz, benim ruhum çeliktendir, babamın ruhu çelikten. siz yoksunuz.”


Ekrem İmamoğlu'ndan soruşturma açıklaması: Pazartesi günü müfettişe teslim edeceğiz96 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Türkiye’deki toplam vaka sayısı 153.548’e, vefat sayısı ise 4.249’a yükseldi!66 izlenme
İstanbul’daki sandık görevlisi yaşadıklarını böyle anlattı374 izlenme
Ukrayna’da kriz büyüyor: ATM ve benzin istasyonlarında kuyruk bitmiyor55 izlenme
İşte AKP'nin gurur tablosu! "Vatandaş pazardan çürüğe ayrılan sebze ve meyve topluyor!"15 izlenme
Melih Bulu'dan sonra o isme şok protesto! Kapısına yazı asıldı "Hiç utanmanız yok mu?"49 izlenme
Suudiler Ecevit’in mirasına çöktü: Değeri 2 milyar dolar18 izlenme
Narin Güran cinayetinde 'komşu köy' detayı! Soruşturmanın seyri tamamen değişecek40 izlenme
Anıtkabir’e ziyaretçi akını!
Sağlık Bakanı Koca corona tablosunu paylaştı: 17.912 yeni vaka tespit edildi, 12.175 kişi sağlığına kavuşurken, 245 kişi hayatını kaybetti!
Yerin 140 metre altına kendilerini kapatan maden işçileri kazandı!
O da sessiz sedasız serbest bırakılmış! Gaffar Okkan’ın katillerinden kimse cezaevinde kalmadı