Polis Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz başta olmak üzere özel harekat polislerinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmesi siyasette yeni bir tartışma başlattı. Bahçeli’nin ortaya çıkan bu görüntülerinin ardından akıllara Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın elini öpmek isteyen bir öğretmenle girdiği diyalog geldi.
Polis Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, karşılama sırasında Devlet Bahçeli'nin elini öptü. Bu anın fotoğrafı sosyal medyada hızla yayıldı ve kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı. Daha sonra ise farklı özel harekat polislerinin de Bahçeli’nin elini öptüğü videolar dolaşıma girdi.
Bahçeli’nin özel harekat polisleriyle görüntüleri tartışma yaratırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öpmek isteyen bir öğretmene verdiği yanıt akıllara geldi. Erdoğan, 2018 yılında Kabataş Lisesi'nde düzenlenen eğitim-öğretim yılı açılışına katıldığı sırada törenin ardından öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmişti.
Bir öğretmenin elini öpmek istemesinin ardından bu duruma karşı çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Annenizin, babanızın ve öğretmenlerinizin elini öpün. Başka kimsenin elini öpmeyin" diyerek öğüt verdi.
Kaynak: Gerçek Gündem
MİT'ten Tel Rıfat'ta nokta operasyon! Kırmızı kategorideki terörist Yaşar Çekik etkisiz hale getirildi
İran saldırıları Körfez'in yumuşak karnını vurdu
Toprak kaydı, ray çöktü... İhaleleri aldılar, sorunları görmüyorlar
Türkiye, Kıbrıs'a 6 adet F-16 konuşlandıracak
Sahibinden satılık TRT ilanı verdiler!
AKP, cennet arazileri hız kesmeden haraç mezat özelleştiriyor
Buğday üretiminde tehlike çanları çalıyor: Kuraklık ve ithalat sebebiyle yüksek gıda fiyatları yolda
Özgür Demirtaş faizi artırarak enflasyonu paramparça eden ülkeyi paylaştı
Tarikatçılar birbirine girdi!
CHP'li vekilden bomba iddia! Kerem Kınık 12 maaş mı alıyor?
Erdoğan’ın Rize’den sonra Marmaris’te çay dağıtmasına tepki yağdı: Milletin ciğerleri yanmış çay atmak ayıptır yahu!
Diyarbakır'da kaçak elektrik kullandığı için ceza kesilen 50’ye yakın kişi elektrik şirketinin binasını basıp camları kırdı, personeli darp etti!
Bakanlık bitti Nebati'nin gözündeki ışıltı gitti! Mağazaları kepenk indiriyor
Dolar isyanı! ‘Nebati’nin gözlerine baktık, ışıltı değil ateş çıkıyor… Sandık gelirse gereğini yapacağız…’