Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında iki ayrı suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığını açıkladı.
Günel, yaptığı yazılı açıklamada, "Eğer Kuşadası’nda imar rantından bahsediyorsa, bunun kim olduğunu ispatlamak zorunda. Eğer Kuşadası’nda bir mafyadan bahsediyorsa, bunu da açıkça ortaya koymak zorunda. Aksi halde bu hem iftiradır hem de toplumda korku ve güvensizlik yaratmaktır" diye konuştu.
Mafya iddialarının son derece ciddi olduğunu vurgulayan Günel, "Bu mafya iddiası şayet doğruysa, kamu düzenini tehdit eden büyük bir sorunla karşı karşıyayız demektir. Bu nedenle, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. İddiaların araştırılması için resmi süreç başlatılacak" ifadesini kullandı.
Cumhuriyet
İBB Başkanı İmamoğlu, evini yenilemekte zorlanan dar gelirli emeklilere verilen desteği duyurdu: "Yenileme maliyetinin %65’ni İBB olarak biz karşılıyoruz, ekstra 9 bin TL de kira desteği veriyoruz"38 izlenme
‘Milli Piyango yerli Las Vegas oldu’95 izlenme
Mahallelinin mücadelesi sonuç verdi! Caferağa'da tepki çeken ihale iptal edildi15 izlenme
İşte Berat Albayrak'ın istifa kararı vermesinin sebebi!61 izlenme
Erdoğan, MHP’nin onayı olmadan adım bile atamaz!243 izlenme
'Yenidoğan' davasında duruşmadan atılan avukatın acı isyanı! 'Bu dava suçüstü belgesi, duyulmasın istiyorlar'28 izlenme
AKP'li belediyenin canı elma çekmiş: AKP'li başkanın eski şirketine 300 bin TL'lik ihale!38 izlenme
2.3 trilyonluk emekli kapma yarışı27 izlenme
120 yaşındaki Fatma nine, Atatürk ile arasında geçen diyaloğu anlattı
Sunucu ters köşe yaptı, AKP'li Ali İhsan Yavuz canlı yayında zor anlar yaşadı! 'Siz de o kadar zorlamayın!'
Erdoğan’a destek isteyerek siyaseti bıraktığını açıklayan Cem Uzan duyduğu sözler sonrası canlı yayında çıldırdı!
12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan imam yine tutuklanmadı!