Gazeteci Fatih Altaylı'ya konuşan Ayhan Akman, Erzan'a verdiği paranın karşılığında dekont alamayınca üst yönetime çıkacağını söylediğini, Erzan'ın da parayı iade ettiğini söyledi. Akman, faiz almadığını, sadece verdiği parayı geri aldığını iddia etti.
Akman, Fatih Altaylı'nın sorularına şu yanıtları verdi:
"2022 Haziran, tam gününü hatırlamıyorum ama telefonum çaldı, Seçil Erzan aradı. Beni şubeye davet etti. Kalktım gittim. Bana uzun süredir bankanın müşterisi olmam nedeni ile çok kârlı bir teklif yapacağını söyledi. Önce anlamadım.
Bankanın yurt dışında oluşturduğu bir fon olduğunu, çok yüksek getirili olduğunu, sadece bankanın çok iyi müşterilerini bu fona aldıklarını, sınırlı olduğunu benim de yıllardır banka ile çalışmamdan dolayı bana bu teklifi yaptığını söyledi. Israrla yurt dışı bir fon olduğunu ve gizli olduğunu söylüyordu.
Yok abi, hiçbir isim vermedi. Ne Fatih Hoca ne başka biri. Diğer futbolcuların da orada olduğunu söylemedi. 'Yurt dışında yüksek getirili bir uluslararası fon' dedi. Hiç kimseden de haberim yoktu. Bir tek ben varım zannediyordum.
Abi, geri zekâlı olduğum... Denizbank’taki hesabımdan çektim ve kendisine verdim.
Abi geri zekâlıyım diyorum ama o kadar da değil. İstedim elbet. O an veremedi. Birtakım bahaneler uydurdu. Merkeze gidecek sonra kayıt sonra gelecek falan bir şeyler anlattı.
Parayı verdim ama sürekli belge, dekont, kayıt peşindeyim. Neredeyse her gün arayıp belge nerde, dekont nerde diyorum. Sonunda ‘Dekontu sen veremeyeceksen ben genel müdürlüğe gidip onlardan kendim isterim’ dedim ve bu durumu üst yönetime şikayet edeceğimi söyledim. Bunun üzerine bana paramı geri verdi. Zannederim geçen şubat ayı falandı. Ve abi emin ol benim ne Arda’dan, ne diğerlerinden haberim yoktu. Ben tek salak kendimi zannediyordum. Bilsem onları da uyandırmaz mıyım? Gerçi o saatten sonra uyandırsam ne olacak. Herkes parayı kaptırmış meğer.
Yok abi ne faizi! Ne yatırdıysam onu aldım. Hatta eşim bile kızdı o zaman bana 67 ay boşuna kaybettim diye. Şimdi şükrediyoruz parayı kurtardığımıza."
halktv.com.tr
AKP’li Düziçi Belediye Başkanından tehdit ve hakaret ! ' #Hayır’cıyım demek şerefsizliktir !'433 izlenme
TBMM Başkanvekili MHP'li Celal Adan, PKK'lı Remzi Kartal'la aynı masada yemek yediği anları açıklamaya çalışan AKP'li Hüseyin Yayman'a ek süre vermedi26 izlenme
MHP'de 'Thodex' depremi: İstifa etti!36 izlenme
Başkan Yavaş bir sözünü daha tuttu131 izlenme
Reza Zarrab’ın yurtdışına kaçırmaya çalıştığı hard diskin şifresi kırıldı1344 izlenme
Enflasyonu Aralık'ta düşürüp Ocak'ta yükselten TÜİK'e vatandaştan tepki: "Çıldırmaya az kaldı!"13 izlenme
Canlı yayındaki küfürleri nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Astrolog Meral Güven'in, emniyetteki ifadesi ortaya çıktı38 izlenme
THY’den ürküten rakamlar!55 izlenme
Vergi teklifini sunan AKP'li vekil, vergi vermediğini kabul etti
GBT iddiası doğrulandı! İşte belgesi...
Trabzonlu vatandaştan TÜİK'in enflasyon verisine tepki: "Mecburen 50 lira bir şey duyunca ucuzmuş diyoruz"
Prof. Dr. Saltık: Veriler saklanıyor, çok sayıda kanıt var. Artık mızrak çuvala sığmıyor!