Bolu'dan Kastamonu'nun Yenice ilçesindeki evine 14 DG 592 plakalı otomobil ile dönen CHP Yenice Gençlik Kollar Başkanı Buğra Özgün, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde polis kontrolüne girdi.
Özgün'ün belgelerini kontrol eden polisler, “Bu ne böyle pavyon yazısı gibi” diyerek aracın arka camında yer alan “Her insanın bir ülkesi vardır. Ama her ülkenin bir Atatürk'ü yoktur” yazısı ile Atatürk'ün resminin kaldırılması gerektiğini söyledi. Buğra Özgün'ün kaldırmayacağını söyleyip itiraz etmesi üzerine de kendisine 144 lira Para cezası yazdı.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde rutin kimlik kontrolü yapan polisler tarafından durdurulduğunu söyleyen Buğra Özgün, gideceği sırada polisin yazıyı gördüğünü söyledi. Bir polis memurunun aracın arka camında 3 yıldır bulunan yazıya “Bu ne böyle pavyon yazısı gibi” dediğini belirterek, “Atatürk'ün resmî var. Güzel de bir söz var. Bunun neresi pavyon yazısı diyerek itiraz ettim.
Arkadaşlarım var şahitlerim var. Bu yazıya pavyon yazısı dedi. Benim çürük çarık arabamı geldi buldu. Ben niye mi Tayyipçi değilim bunun için değilim. Ben niye mi Atatürkçüyüm bu yazıyı için Atatürkçüyüm. İktidar niye mi değişmesi lazım? Bu ayrımcılık için değişmesi lazım.
Ne görevimden istifa edeceğim. Ne bu yazıyı kaldıracağım. Ne de bu cezayı ödeyeceğim. Bu yazıyı kaldırırsam Allah benim belamı versin. Bu adalet bu iktidar değişecek. Burada Recep Tayyip Erdoğan'ın resmî olsaydı ben ceza yemeyecektim. Ceza önemli değil ama bu yazıya nasıl pavyon yazısı derler” diye konuşarak isyan etti.
Sosyal medya her olayı dedektif gibi takip ediyor: Kolombiya'dan 400 milyonluk bilet alan talihlinin ünlü birine benzediği ortaya çıktı
Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye 5 milyar dolarlık borç açıklaması
17 yıl boyunca AKP'ye oy verdiğini belirten esnaf 'Ellerim kırılsın, isterlerse assınlar beni!'
AKP'li Metin Külünk, Erdoğan’ın emekliliğini istedi: "Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor. Güzel anılarak devretmesini isterim"
Ankara Üniversitesi'nde kadın cinayetlerini protesto eden öğrencilere saldırı!
Zamlar akaryakıt istasyonlarını krize sokuyor: "Hepimiz iflas edeceğiz"
Eski başbakana kara para aklama, dolandırıcılık, usulsüzlük ve rüşvet gibi suçlardan rekor hapis cezası!
Tayland’da aylık 12 bin TL kira ödeyen Türk'ün evi: “Burada enflasyon yok. O yüzden kira zammı diye bir şey yok. Seneye kalmak istersem yine 12 bin TL ödeyeceğim”
17 yıldır AKP yönetiyor: Aynı belediye yine borç şampiyonu!
Disney Plus yayınlamama kararı almıştı: Atatürk filminin yayınlanacağı yer belli oldu
Rus kozmonot Oleg Artemyev, Cumhuriyetimizin 100. yılını böyle kutladı
AKP'li belediye başkanından akıl almaz sözler 'Sizi biz Müslüman yaptık !'
Sedat Peker gündeme getirmişti, Paramount Otel hakkında bomba iddia!
Erdoğan'ın 'Yastık altındaki dövizinizi bozdurun' çağrısını kendi seçmeni bile dikkate almadı!