26 suç kaydı bulunan, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin adliye koridorlarında 'Ben serbestim' diye bağırması dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden zanlının yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.
Yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. Geçti, görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş ederken polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etti.
Şüpheli Yunus Emre Geçti, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla ve üstünde siyah çöp poşeti giydirilmiş şekilde İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi.
Geçti, adliye koridorlarında, "Nereye götürüyorsunuz, serbestim" diye bağırdı. Anadolu Ajansı abonelerine videonun ilgili bölümünü sessiz şekilde servis etti.
Yunus Emre Geçti, bir muhabirin "Gencecik bir polis memurunu şehit ettin, pişman mısın?" sorusuna da "Öyle bir şey yok bana saldırdılar" yanıtını verdi.
Sözcü
Vali, kendisi hakkında yapılan suç duyurusunu kendisi inceledi, kendisinde bir suç bulamadı!25 izlenme
İBB Meclis Üyesi Balyalı: Araçlar meselesi kapanmış değil, daha yeni başlıyoruz125 izlenme
Cemal Enginyurt: "İttifak olmasa da CHP aynı oyu alırdı. CHP, kendi oyunu almıştır. Herkes aklını başına alıp teşekkür etmeli, şükran duymalı"26 izlenme
Turhan Çömez’den gündemi sarsacak iddia! Malta kumarhanelerinde hangi AKP’liler gününü gün etti?42 izlenme
İBB Meclisi'nde Erdoğan'ın geçmişteki Ayasofya sözlerini hatırlattı, AKP'li Başkanvekili mikrofonu kapattı!105 izlenme
Çayırlı'da köylü kadınlar ağaç katliamına karşı direniyor: "Devlet yol geçmeyecek deyip kredi verdi şimdi de yol yapıyor!"26 izlenme
Yabancıya 2 milyarlık vergi kıyağı!177 izlenme
SBK Holding'in silindiği öne sürülen 45 milyon alacağının öyküsü74 izlenme
Süleymancılara operasyon iddiası! 'Aralarında üst düzey bürokratın da yer aldığı 4 gözaltı'
Bütçe görüşmelerinde mecliste kavga yaşandı!
CHP'nin masasındaki umutlandıran son anket! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki fark 7 puan
KYK borcunu ödemeyenlere kötü haber: Hesaplara bloke konmaya başlandı