Araştırma şirketleri yaptıkları anket çalışmalarının sonuçlarını açıklamaya devam ederken Twitter’da milyonlarca takipçisi bulunan finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş da kendi sayfasında bir anket yayınladı.
ALIM GÜCÜ ANKETİNİN SONUCU VEHAMETİ ORTAYA KOYDU

Söz konusu anket 2 saat sürerken ortaya çıkan sonuç vatandaşın içinde bulunduğu ekonomik durumu gözler önüne serdi. Demirtaş’ın anketine cevap verenlerin yüzde 95,3’ü alım güçlerinin iki yılda artmadığını ifade ederken sadece yüzde 4,7’si alım güçlerinin arttığını belirtti.
KRT
Etyen Mahçupyan: Davutoğlu bildiklerini anlatırsa yakın tarih yeniden yazılır2647 izlenme
İşçinin memurun emeklinin maaşı buhar oldu!47 izlenme
Piyasada 5 TL krizi yaşanıyor, paylaşımıyla örnek verdi: 'Bir dahakine eksik verirsiniz diyoruz, böyle anlaşıyoruz'44 izlenme
Bıraktığı ekonomiden eser yok şimdi22 izlenme
Sedat Peker'in Süleyman Soylu'nun danışmanı hakkındaki iddialara, Ali Faik Hacıoğlu'ndan yanıt geldi70 izlenme
Anne-babalar kara kara düşünüyor... Bebek bezine büyük zam25 izlenme
Abdüllatif Şener 'Tayyip Erdoğan seçimi iptal etmeyi bile düşünebilir !'221 izlenme
Erk Acarer'den Sedat Peker'in evine yönelik saldırıdan sonra flaş iddia!82 izlenme
Erdoğancı Almancı kadından utanç verici sözler! "Euro ile gelip Türkiye'de paşalar gibi yaşıyoruz. Türkiye'de olanların ne yaşadığını bilemeyiz. Haklarını helal etsinler"
Elleriniz kırılsın! 70 yaşındaki depremzede ve oğlu evi basılarak darp edildi
Erdoğan mülakatta ağız değiştirdi! “Görevin gerektirdiği zorunluluklar dışında kaldırmayı vaat ettik”
İran'da sarık düşürme eyleminden sonra mollaların medreselerini yakıyorlar!