Home
20 Aralık 2018 ( 3785 izlenme )
Reklamlar

Putin’den dünya medyasının önünde Atatürk övgüsü!

Putin, büyük yıl sonu basın toplantısı için Rus ve yabancı gazetecilerle bir araya geldi.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2001'den beri düzenlediği büyük basın toplantısı için bu yıl bin 702 gazetecinin akredite olduğu belirtildi.

PUTİN, ATATÜRK SORUSUNA NE YANIT VERDİ

Sputnik'in haberine göre, Rusya lideri Putin, gazeteci Fuat Safarov’un Atatürk hakkındaki sorusuna, "Atatürk, Rusya'nın dostuydu. Bu bizim için çok değerli"dedi.

"Atatürk, modern Türkiye'nin kurucusu" diye devam eden Rus lider, Türkiye ile şu anki ilişkilere dairse şunları söyledi:

"Türkiye NATO üyesi olmasına karşın, gördüğümüz kadarıyla bir yandan ittifakın üyesi olarak yükümlülüklerini yerine getiriyor, diğer yandan da dış bir politika izliyor. Buna çok değer veriyoruz. Zira bu, ilişkilerimizde öngörülebilirlik ve istikrar için gereken koşulları yaratıyor. Bu açıdan Türkiye'nin mevcut cumhurbaşkanının (Recep Tayyip Erdoğan) rolü elbette çok büyük. Sayın Erdoğan'ın liderliği altında bu eğilimin devam edeceğini umuyoruz.

https://odatv.com/dahaoncededefalarcaafganistandancekileceginisoylemistifakat...20121826.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekli milletvekili maaşlarına 14 bin TL zam CHP'den çok çarpıcı Kanal İstanbul videosu ! 'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor' AKP sigortasız işçi çalıştıranlarla mücadeleyi imamlara havale etti! Sosyal medyada dolaşan 'deprem' iddialarına AFAD ve İBB'den açıklama