Rasim Ozan Kütahyalı'dan flaş Fatih Altaylı iddiası! Tutuklanacağı tarihi söyledi

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
14 izlenme 04 Nisan 2025
Reklamlar

Cem Küçük'ün boykot çağrısı yapan ünlüleri hedef tahtasına koyarak ifadeye çağrılacaklarını söylemesinin ardından Rasim Ozan Kütahyalı da Fatih Altaylı hakkında bomba bir iddiada bulundu.



Spor yorumlarının ardından artık siyasi konularda program yapmaya başlayan Rasim Ozan Kütahyalı Fatih Altaylı’nın önümüzdeki hafta tutuklanacağını ve kendisine ait YouTube kanalının ise kapatılacağını söyledi.

Bir dönem medya kehanetleri ile gündemden inmeyen Cem Küçük bu gidişle tahtını Rasim Ozan Kütahyalı'ya kaptıracağa benziyor. TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, 1 günlük ekonomiyi durdurma boykotu için çağrı yapan bazı ünlü isimleri sayarak ifadeye çağrılacaklarını söylemesinin hemen ardından bir iddia da Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi.

Kütahyalı, Ensonhaber YouTube kanalında gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanacağı iddiasını ortaya attı. Rasim Ozan Kütahyalı Fatih Altaylı'nın YouTube kanalının da kapatılacağını öne sürdü.

Rasim Ozan Kütahyalı:

"Fatih Altaylı'ya muhalif değilsin dedim tahrik oldu. 'Vız gelir tırıs gider hadi gelin lan' dedi.

Bu haftalarda tutuklanırsa, YouTube programı tarihe karışırsa şaşırmayın. Fatih Altaylı'yı korumaya çalışanlar da var. O sistemdeki meşhur hukukçu... Fatih Altaylı bizim işimize yarar diye ikna etmeye çalışıyor bir yerleri... Daha sert bir dönem geliyor. " ifadelerini kullandı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Sende cin var’ diyerek dolandırdı, onu da bahis sitelerine kaptırdı! Kamuda tasarruf şehit yakınlarından başladı: Şehit aileleri için utanılacak düzenleme! İhale iptal edildi: Kaftancıoğlu 'başardınız çocuklar' diye kutladı Garantili havalimanında hesap yine tutmadı!