Gazeteci ve yazar Uğur Dündar, sosyal medya hesabından oldukça dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. 5 Nisan Çarşamba günü televizyon kanallarında aynı saatlerde iki farklı canlı yayın vardı.
Habertürk kanalında Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu varken, 360 TV ve Kanal 24 ortak yayınında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayına katıldı.
UĞUR DÜNDAR İKİ LİDERİN REYTİNGLERİNİ AÇIKLADI
İki liderin aynı saatlerde katıldığı canlı yayınlarda ise reyting sonuçları oldukça dikkat çekici oldu. Gazeteci Uğur Dündar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla reytinglerin sonuçlarını açıkladı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan'ı reytinglerde katladığı ortaya çıktı. Somera adlı sosyal medya hesabı, 5 Nisan Çarşamba akşamının reyting sonuçlarını duyururken, Uğur Dündar da bu paylaşımı alıntılayarak iki Cumhurbaşkanı adayının reytinglerinin arasındaki uçurumu açıkladı.
Paylaşılan verimlere göre, Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun reyting oranı 36,10 olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki farklı kanalda canlı yayına çıkmasına rağmen toplam oranı 24,36 şeklinde oldu.
Uğur Dündar'ın ilgili paylaşımı şu şekilde:
"Bu oranlar çok önemli.
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya reytingi 36,10 olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ortaklaşa yayınlayan iki kanalın toplam reytingi Kılıçdaroğlu'nun yarısı kadar bile etmiyor!"
Yeniçağ
Ramazan öncesi ete zam geldi! Yarından itibaren geçerli...19 izlenme
Motorinin litresi 50 lirayı aşacak13 izlenme
İktidar kamuda tasarruf yapılacağını söylüyor ama bütçe verileri öyle demiyor: Şatafat tam gaz!20 izlenme
WhatsApp yeni güncellemesiyle karşınızda! Artık eski mesajlara erişebileceksiniz28 izlenme
Türkiye'deki Suriyelilerin nüfusa oranı yüzde 5'e yaklaştı!58 izlenme
Hırsızlar sele sebep oldu…154 izlenme
Atilla Yeşilada: ‘‘Kışın ekonomi öyle bir burun üstü çakılacak ki beygir dopingi versen Mart’ta ayağa kalkmaz’’38 izlenme
Deniz Zeyrek’ten AKP’ye: "Perde arkasında bir sürü vaatte bulundunuz DEM Parti’ye, bırakın bu hikâyeleri"27 izlenme
Yurt ücretlerine yüzde 300 zam yapıldı
Türkiye'nin ünlü mobilya devi iflas etti: Uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyordu
Yargıtay’dan emsal karar: Vasıflı işçi asgari ücretle çalıştırılamaz
PTT'den online başvuru ile ücretsiz maske dağıtımı başlıyor! ePTTAVM’den ücretsiz maske nasıl alınır?