Geçtiğimiz hafta yapılan 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerinde, AKPMHP iktidar bloğu büyük bir yenilgi almıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de 30 yıl aradan sonra CHP'ye geçen Pazar ilçesinin Subaşı köyü'nde (eski ismiyle Haçapit) bir değişim yaşandı.
Sözcü'deki köşesine bu değişimi taşıyan Gazeteci İsmail Saymaz, köyün MHP'den SOL Parti'ye geçtiğini belirtti.
Saymaz, şunları söyledi:
Gökhan Birben, ne kadar solcu ise... Kuzeni Serkan Birben ise o kadar ülkücü. Birben, 2018’de MHP’den Rize milletvekili adayı oldu. O seçimde MHP, Subaşı’nda 240 oyla birinci çıktı. Bu 31 Mart’ta ise Alper Taş’ın kardeşi Koray, Sol Parti’nin İl Genel Meclisi’ne aday oldu. Subaşı’nda bu kez Sol Parti, 139 oyla birinciliğe yerleşti. MHP’nin oyu ise 46’ya düştü."
Kaynak: Gerçek Gündem
Timur Soykan konuştu: "Kimseden korkmuyorum"29 izlenme
Gökhan Zan seçmen kağıtlarıyla paylaştı | Seçimde şaibe iddiaları: 'Yüzde 100'e yakın CHP seçmeninin olduğu yerde cesaret etmişler'29 izlenme
Mimarın gericisi de böyle oluyor: Alt katta selamsızın biri varsa ev yıkılabilir102 izlenme
Gıda skandalı sonrası yeni hamle: Köfteci Yusuf'ta sil baştan! Sistem tamamen değişti33 izlenme
Cengiz ve ortakları 3. havalimanı için havadan 2 milyar Avro istedi!339 izlenme
Kaymakam, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programından İzmir Marşı’nı çıkardı iddiası!35 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz '2014-20 yılları arasında Yap-İşlet-Devret projeleri için verilen Hazine garantilerine ek olarak ödenen kur farkı toplam 77,9 milyar TL!'51 izlenme
Seçileceği görülünce hedefe konuldu10 izlenme
İstanbullular sandığa giderken bu rakamı hatırlasın!
İngiltere'nin Ruanda Planı: Her göçmenin 169.000 paund maliyeti var
Anadolu Farm'ın kurucusu tutuklandı!
Mülakat mağduru öğretmenlere destek olmak için anneleri MEB'e, Meclis'e ve AKP Genel Merkezi'ne gitti! "Bu işin peşini bırakın"