AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, evlendiği Prof. Dr. Ünsal Ban'a boşanma davası açmış, Prof. Ban, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Taşkesenlioğlu'nun kendisinden 50 milyon manevi, 20 milyon maddi tazminat istediğini öne sürmüştü.
Daha sonra organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun, kendisine bir sorun nedeniyle başvuran Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’i, kardeşi olan AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na yönlendirdiğini iddia etmişti.
Rüşvet ağı tartışmaları tam gaz devam ederken; CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in Sedat Peker'in ifşaatlarıyla gündem olan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban ile 19 Ağustos'ta görüşerek, "Anlaşın aranızda uzlaşın bu iş kötüye gidiyor, beyefendi kızıyor" dediğini öne sürdü.
Halktv TV'de Sözüm Var programına konuk olan Ali Mahir Başarır şu ifadeleri kullandı:
"Ne acıdır ki, bu ülkenin Cumhurbaşkanı 'Burada bir kirlilik var, bunları görevden alıyorum. Bunları yargıya teslim ediyorum' diyemiyor. 19 Ağustos'ta, önemli bir duyum ve emin olduğum için söylüyorum. AKP Sözcüsü Ömer Çelik Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'ı yanına çağırıyor. İstenen paraları falan biliyor. 'Anlaşın aranızda uzlaşın, bu iş kötüye gidiyor, beyefendi kızıyor' diyor. Hatta Ünsal Ban denilen kişi Bolu'dan geliyor. Ömer Çelik bunu yalanlayamaz, 'Bu rakamda orta yolu bulun, beyefendi kızıyor' diyor."
Gerçek Gündem
Türkiye'nin geldiği nokta! Canlı yayında Mehdiyim diyen kadınla, AKP yandaşı Sevda Türküsev birbirine girdi!69 izlenme
AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan TUSAŞ saldırısına korkunç yorum! "Hayat devam ediyor, ne yapalım?"29 izlenme
Süleyman Soylu'ya 'kel' demek yine soruşturma konusu oldu!88 izlenme
AKP'liler kapışıyor, yolsuzluklar ortaya dökülüyor: Yandaş için arazi statüsü değişikliği!69 izlenme
Yaparsa bunu ancak AKP yapar! İşte iktidarın sıralı zam listesi39 izlenme
Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın AKP propagandası yaptığı ortaya çıktı96 izlenme
CHP'li İBB üyesinden İSKİ'nin zam talebini eleştiren AKP'li üyeye tokat gibi yanıt! 'Türkiye ekonomisini biz yönetmiyoruz!'52 izlenme
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları’na tarifeli, futbol takımına özel uçak!36 izlenme
Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya yanıt: Bizde iftira, montaj yok hakikat var
Son anket açıklandı: MHP seçmeninden Erdoğan'a şok!
İlber Ortaylı'dan Montrö açıklaması: "Boğazların düştüğü aşağılık durumdan çıkışın hikâyesi"
Mersin’de, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri'nden oluşan kadınlara MHP'lilerden saldırı!