Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde korucu alımında rüşvet alındığı iddiasıyla yargılanan eski karakol komutanı Binbaşı A.E. ve 38 sanığın davasında karar çıktı.
Diyarbakır Ağır Ceza'daki duruşmada savunma yapan Binbaşı A.E, suçlamaları reddetti ve kendisine komplo kurulduğunu ileri sürdü. Eren, “FETÖ’cüler ve Ergenekoncular bana komplo kurdu” dedi.
"ÜLKÜCÜYÜM, ERDOĞAN VE BAHÇELİ HAYRANIYIM"
Binbaşı A.E. şunları ifade etti:
“Ben Ükücü kökenli bir askerim. Bu nedenle Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan hayranıyım. Benimle uğraşan dönemin İl Jandarma Komutan Yardımcısı FETÖ’cüydü. Emekliye ayrılan Jandarma Kurmay Albay Ali Demir de Ergenekon davasında açığa alınan bir isimdir.”
Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre; Mahkeme, Binbaşı A.E'yi irtikap suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Binbaşı A.E'nin 3 yıl süreyle mesleki haklarını kullanması da yasaklandı. Binbaşı’nın kardeşi Uzman Çavuş S.E. ile birlikte yargılanan aralarında korucuların da olduğu 35 sanık ise delil yetersizliğinden beraat etti.
Tele2 Haber
Arazilerinden zorla çıkartıldılar: Ağaç nöbetinde çiftçiye kelepçe!23 izlenme
Yavaş’tan Gökçek’e suç duyurusu!190 izlenme
Üniversite işi her yerde karışık! Trump da sahtekâr çıktı, diplomaya gölge düştü!56 izlenme
Almanya'nın virüsle mücadeledeki sırrı ne?82 izlenme
Özel'den yaylım ateşi: Turizm Bakanı'nı sert sözlerle eleştirdi, Erdoğan'a meydan okudu10 izlenme
Ülke üst üste felaket yaşarken, AKP'li bakanın eşi 'Vur patlasın, çal oynasın' eğlencede !1574 izlenme
İnce'den CHP küskünlerine çağrı699 izlenme
Man Adası’ndan Erdoğan’ın “Alo Fatih”i çıktı2571 izlenme